Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Εκπροσώπηση Δημοτικής Αρχής Κιλκίς στην τελετή αγιασμού σχολείων

Με την καθιερωμένη τελετή αγιασμού ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς.  Στην τελετή αγιασμού, τη Δημοτική Αρχή Κιλκίς εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γ. Τσογγίδης (3ο Γυμνάσιο Κιλκίς) οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Α. Νικολαϊδης (2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς) Τεχνικών Έργων
Ε. Αναστασιάδου (1ο Λύκειο Κιλκίς) Ανάπτυξης Π. Πεντζερετζής (1ο Γυμνάσιο Κιλκίς) Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δ. Τσαντάκης (3ο, 7ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς) Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Α. Μανουσαρίδης (1ο ΕΠΑΛ), ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών  Θ. Βαφειάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Σισμανίδης σε σχολεία της διοικητικής τους ευθύνης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς Α. Γιαννακούλα – Zιούτα και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Χ. Ντέντας (2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κιλκίς) ο δημοτικός σύμβουλος Α. Πογέλης και το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Α. Καριοφύλλης (1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς) οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Δημητριάδης (2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς) και Γ. Καρυπίδης (8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς) η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μ. Τσοπούλου (4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς) ο Πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Ι. Καραϊτης (5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς).

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης εγκαινίασε επίσης σήμερα τη λειτουργία του νεόδμητου 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σάντας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς τους, στους γονείς και κηδεμόνες καλή και γόνιμη σχολική χρονιά στο νέο σχολικό τους συγκρότημα ενώ απηύθυνε ιδιαίτερες συστάσεις στους μαθητές να φροντίζουν να διατηρούν όμορφο και καθαρό το καινούριο τους σχολείο αξιοποιώντας τους άνετους και λειτουργικούς του χώρους για τη διδασκαλία, την άθληση και το παιδικό παιχνίδι.

Αναφερόμενος στο κατασκευαστικό μέρος του έργου τόνισε ότι το κτηριακό συγκρότημα σχεδιάστηκε επί Νομαρχίας του κ. Βαγγέλη Μπαλάσκα και υλοποιήθηκε επί δημοτικής του θητείας. Το νέο διδακτήριο της Νέας Σάντας καλύπτει έκταση περίπου δύο στρεμμάτων, διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας, χώρους εργαστηρίων, αίθουσες διοίκησης, κοινωνικούς, αθλητικούς και βοηθητικούς χώρους και ολοκληρώθηκε με πιστώσεις του Ε.Σ.Π.Α. ύψους 1.679.960,23ευρώ, με μέση έκπτωση του έργου στη δημοπρασία το 46,40%.

Στην τελετή αγιασμού την οποία ευλόγησε ο ιερέας Χ. Καζνακίδης και εγκαινίων του σχολείου παρέστησαν και ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – Πρασίνου Χ. Πιπερίδης, η δημοτική σύμβουλος Μ. Μωϋσίδου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Σάντας Χ. Σιδηρόπουλος, ο π. Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Σάντας Ν. Χωλίδης, η αν. Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς Μ. Τσιραμπίδου, ο σχολικός σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Κιλκίς Π. Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Β. Αμοιρίδης,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ι. Καραϊτης, εκπρόσωπος της 71ης Α.Μ. Ταξιαρχίας ''Πόντος'', ο Διοικητής του Α.Τ. Νέας Σάντας Ε. Μανουσαρίδης, εκπαιδευτικοί και γονείς. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.