Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις του συλλόγου ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού

Την Τρίτη 22-09-2015 ξεκίνησαν οι προπονήσεις συλλόγου ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού, για την καινούρια αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Την προπόνηση παρακολούθησαν και αρκτοί γονείς. Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1998 με το όνομα «Μορφωτικός παλαιστικός σύλλογος μικρασιατών προσφύγων ''ο Καραγιάννης'' Ευρωπού», είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. και διδάσκει την ελευθέρα πάλη και το beach wrestling (πάλη στην άμμο) με συνεχείς επιτυχίες και στα δυο σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αποτέλεσmα αυτών των επιτυχιών είναι η είσοδος των πιο πολλών αθλητών του Συλλόγου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είτε κατ’ εξαίρεση είτε με μοριοδότηση.

Οι αθλητές του Συλλόγου μέσα από αυτά τα αθλήματα συνδυάζουν ένα καλογυμνασμένο σώμα σε συνδυασμό με ένα δυνατό μυαλό και δυνατό χαρακτήρα, προσόντα που τους βοηθούν για τα επόμενα στάδια της ζωής τους.

Οι εγγραφές γίνονται Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή 6:00 με 8:30 στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού, όπου είναι και η έδρα του συλλόγου.

Πληροφορίες: Μπεαζίδης Αναστάσιος 6977357159 πρόεδρος, Παυλίδης Θεοδόσης 6972857800 προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.