Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μητρόπολη Κιλκίς: "Αυτή είναι η αλήθεια για την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου, στο Κιλκίς"

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μονή του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, θέλει να ενημερώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της για τις κακόβουλες φήμες τις οποίες δέχεται η Ιερά Μονή, περί των ιερών ακολουθιών και τελέσεως των μυστηρίων όπως και μη τελέσεως των βαπτίσεων κτλ.

Κατόπιν τούτων η Ιερά Μονή προβαίνει στην εξής αναγγελία.

Η Ιερά Μονή ουδέποτε σταμάτησε να λειτουργεί, τελεί καθημερινά τις κάτωθι ιερές ακολουθίες.

7:30 – 8:30 π.μ Όρθρος

17:00 μ.μ. Εσπερινός - Απόδειπνο με την δύση του ηλίου

7:30 – 10:30 π.μ. ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία τις Κυριακές και μεγάλες εορτές του εκκλησιαστικού έτους.

Κάθε Τρίτη στις 17:00 μ.μ. μετά τον Εσπερινό η Ιερά παράκληση στον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο έφορο και προστάτη της ιεράς μονής μας.

Επίσης στην ιερά μονή τελούνται κανονικά οι βαπτίσεις και όχι όπως μερικοί και δει των κληρικών λέγουν ότι στη μονή δεν τελούνται.

Για κάθε απορία σας υπεύθυνος εφημέριος της μονής είναι ο Αρχιμ. π. Ραφαήλ Ιωάννου και θα απευθύνεστε εις αυτόν στο τηλέφωνο 6977258789 η θα προσέρχεστε κατ΄ιδίαν στην μονή τις ώρες τις οποίες η μονή είναι ανοικτή δια τους προσκυνητάς σεβόμενοι τους κανόνες και το πρόγραμμα που διέπουν την μονή.

Η Ιερά Μονή είναι ανοικτή δια τους προσκυνητάς καθημερινά τις κάτωθι ώρες: 7:30 – 10: 00 π.μ τις εορτές και Κυριακές έως 12:00 μ.μ. και το απόγευμα 17:00 μ.μ. – την δύση του ηλίου

Ευχαριστούμε δια την αγάπη σας που εκδηλώνετε εις την ιερά μονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου