Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

«Η τρομακτική απλότητα του πολυσύνθετου»

Γράφεο ο Δημήτρης Δ. Τσεχερίδης
Φίλοι μου έχω καιρό να σχολιάσω κάτι από όσα συμβαίνουν γύρω μας, αλλά σήμερα βρήκα λίγο χρόνο που για μένα είναι πολυτέλεια όταν υπάρχει, αλλά η επικαιρότητα και η ροή των γεγονότων δε μου επιτρέπουν να εθελοτυφλώ και φυσικά δεν γίνεται να σιωπήσω!

Αγανακτώ με το πόσο ρηχή σκέψη έχει πλέον ο Έλληνας και μνήμη χρυσόψαρου που μέσα από το ομολογουμένως τεράστιο φιλότιμό του (κι ας του φορτώνουν πατώντας ακριβώς πάνω σε αυτό τεράστιες ενοχές που σε καμία περίπτωση δεν του ανήκουν) πέφτει σε παγίδες που του στοιχίζουν και θα του στοιχίσουν πολλά ακόμη που δεν φαντάζεται όπως για παράδειγμα αυτό που συντελείται με το δράμα των προσφύγων σε όλη την επικράτεια μας, τεράστιο πρόβλημα και ύπουλο, πολύ ύπουλο φίλοι μου!

Γιατί απλά στο όνομα τών προσφύγων μετακινούν ακριβώς αυτούς που θέλουν εκει ακριβώς που θέλουν για να πετύχουν εν ευθέτω χρόνω ακριβώς αυτό που θέλουν! Καα αν είμασταν λίγο λιγότερο ηλίθιοι οι Νεοέλληνες και όχι εγκληματικά ανιστόρητοι θα θυμόμασταν και θα διδάσκαμε και στούς κατά τα άλλα "έξυπνους" (για τους λαούς εννοώ και όχι τις κατευθυνόμενες ηγεσίες τους) Ευρωπαίους την Ιστορία του Δούρειου Ιππου!

Οι πρώτοι διδάξαντες ήμασταν εμείς και οι πρώτοι που την πατήσαμε μέσα από την δική μας πονηρή "Οδύσσεια εφεύρεση" ξαναείμαστε εμείς,  πίσω απο το κατευθυνόμενο δράμα (γιατί πρόκειται για τεράστια τραγωδία σε ότι αφορά τους πραγματικούς πρόσφυγες, μιλάμε για απώλειες ανθρώπων κάθε ηλικίας) κρύβεται ενα τρομερά πονηρό και επικίνδυνο παγκόσμιο παιχνίδι κυριαρχίας και τρόμου που όσοι έχουμε καταλάβει είτε μέσα απο τη γνώση η απλά μέσα από την διορατικότητα από καιρό προειδοποιούμε, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι όπως είναι απόλυτα φυσικό έχουν  επηρεαστεί από το ορατό μόνον καμμάτι του επικίνδυνου αυτου παιχνιδιού, δηλαδή το δράμα των πραγματικών προσφύγων και δεν το βλέπουν η μας θεωρούν κινδυνολόγους! 

Καί έτσι για να το κάνω πιο σαφές και να δώσω την πραγματική εικόνα του όλου θέματος τα τεράστια ποσά που δαπανούν οι Μετανάστες (γιατί οι πρόσφυγες είχαν μια κάποια ζωή και είναι λογικό να έχουν βρει τα χρήματα από οικονομίες μιας ζωής, από χρυσαφικά ή από οπουδήποτε) οι λαθρομετανάστες λοιπόν για να λεμε τα συκα σύκα και τη σκάφη σκάφη αφού λαθραία μπήκαν στη χώρα μας περιέργο και αξιοπρόσεκτο που τα βρίσκουν; Μα τα δίνουν σε μεγάλο βαθμό οι Αραβικές χώρες μέσω ενός πολύ έξυπνου και καλά μελετημένου σχεδίου -δικτύου για να πετύχουν ακριβώς αυτό που θέλουν 

Δηλαδή την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης και του κόσμου γενικότερα αφού ο ειρηνικός και ενδεδειγμένος τρόπος της Διδαχής σε Τεμένη και διάφορες Θεολογικές σχολές δεν εχει την αμεσότητα που θα θέλανε! Τόσο απλά αλλά πολυσύνθετα ειναι τα πράγματα Ευρωκουλτουριάρηδες μου που "χαθήκατε" στην οικονομική κρίση «παπάριασε»το μυαλό σας και αναλωθήκατε σχεδόν όλοι στο μάταιο και προβληματικό αύριο των ελληνικών εκλογών (είναι σα να βλέπετε αγώνα σε μαγνητοσκόπηση όπως είπε και κάποιος πολύ εύστοχα και αγωνιάτε για το τελικό αποτέλεσμα) και φορώντας άκουσον άκουσον μετά από τόσα χρόνια κακοδαιμονίας. κακοδιαχείρησης και εγκληματικών πράξεων από τους εκλεκτούς της εκάστοτε βουλής όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων ξανά τούς χιλιοφορεμένους βρώμικους μανδύες της διαπλοκής τους πασαλειμένους με φτηνό πατσουλί για να καλύπτει τη βρώμα τους, αναφωνώντας ζήτω το ένα ζήτω το άλλο και τις χιλιοφορεμένες εμετικές προσφωνήσεις του τύπου ΣΥΝΤΡΟΦΕ και ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ, ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ κ.α άλλα ευφάνταστα αυτού του τύπου χειροκροτώντας κάθε ξύλινη κουβέντα του όποιου πολιτικού Ανδρείκελου που κατά καιρούς εμφανιζεται να «σώσει και να πάει την Ελλάδα μπροστά»!

Και άλλα πολλά τέτοια φαντάσματα του παρελθόντος που δυστυχώς χάρη στη δική σας (πολλών απογοητευτικά) συνδρομή και υποστήριξη στοιχειώνουν ακόμη τις ζωές μας! Καί δεν καταλαβαίνετε ότι σε αυτό το τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα συνέβαλαν και όλοι αυτοι που μας διοίκησαν και μας διοικούν ακόμη μασονικά και βέβηλα!

Ναι λοιπόν μεγάλη προσοχή στο τι μας σερβίρουν κινέζικα φαγητά τύπου «φωλιάς» που απά έξω ξέρουμε τί έχει, αλλά μέσα;

Συνεχίζουμε να βοηθάμε τούς πραγματικούς πρόσφυγες ΝΑΙ με δέκα χέρια ΝΑΙ και παραπάνω αν χρειαστεί, αυτά επιβάλλει ο ανθρωπισμός η αλληλεγγυη και η νοημοσύνη! Όμως προσέχουμε και για να έχουμε, γιατί αύριο που θα έρθουν (εκεί το πανε το πραγμα οι «Εγκέφαλοι» της γής ) ανάλογες μέρες δυσκολίας και για μας, να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε να έχουμε μια Πατρίδα και ένα απώτερο σκοπό και όχι να σηκώνουμε το κάθε σκουπίδι που εντέχνως κάποιοι πετούν κάτω για να μας αναγκάσουν να λειτουργήσουμε κάποια στιγμή ώς «χωματερή του κόσμου»! 

«Κοντά στο Νού και η Γνώση» έλεγαν οι παλιοί και ξερανε πολλά, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Λυπάμαι εάν στεναχώρεσα μερικούς αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια!

Να είστε όλοι καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.