Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δύσκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ πέρασε στο Κύπελλο η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου

Με 0-1 στην έδρα του Άρη Παντελεήμονα επιβλήθηκε ο Αλέξανδρος Κιλκίς επί του τοπικού Άρη σε ένα παιχνίδι που το σκορ τα λέει όλα. Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με θερμοκρασίες Σαχάρας δεν μπόρεσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο με τους παίκτες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να αποδώσουν όπως πρέπει.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Αλέξανδρος προηγήθηκε με 0-1 στο 31’ μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ του Σαρηγιαννίδη στον Ντουντούκη ο οποίος αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Βασιλειάδη που με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι σκόραρε ένα υπέροχο γκολ. Στο β’ μέρος ο Αλέξανδρος είχε κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι από τον Ντουντούκη στο 78’.

Κλήρωση για την φάση των 16 θα γίνει την Δευτέρα στις 19.00 στην ΕΠΣΚιλκίς. Το παιδικό αναδείχθηκε ισόπαλο νε 1-1 στον Ατέρμονα με τον Αρη Λεμεσσού με πολύ καλή πρώτη εμφάνιση των παίδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.