Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σαν σήμερα ήταν τα γενέθλια του άτυχου Κιλκισιώτη Γιώργου Τσαρίδη



Το φονικό στο beach bar Nammoς, γνωστό καλοκαιρινό στέκι της νεολαίας, συνέβη στις 11 Ιουλίου 2015, όταν ο 29χρονος δράστης ενοχλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τρεις Ελληνες κοιτούσαν την κοπέλα που ήταν μαζί του και τους ζήτησε να σταματήσουν.
Ωστόσο η παρέα αντέδρασε και γρήγορα η ένταση πυροδοτήθηκε. Ο καβγάς έγινε αντιληπτός απ' όλους όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπαρ και σε ενίσχυση του 34χρονου Γιώργου Τσαρίδη έσπευσαν δύο φίλοι του και ο 28χρονος αδελφός του που είναι αστυνομικός. 

Ο ομογενής αποχώρησε μόλις είδε ότι είχε πολλούς να αντιμετωπίσει και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του που βρίσκεται πολύ κοντά. Ολοι πίστευαν ότι το επεισόδιο είχε λήξει εκεί, όμως ο 29χρονος ομογενής δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Ετσι, επέστρεψε στο μαγαζί κρατώντας ένα όπλο και αναζήτησε την παρέα των Ελλήνων με τους οποίους είχε λογομαχήσει. 

Μόλις τους είδε, έστρεψε το όπλο καταπάνω τους κάνοντάς τους να παγώσουν. Προτού προλάβει κάποιος να πει το παραμικρό, ο ένοπλος άνοιξε πυρ ρίχνοντας συνολικά τέσσερις πυροβολισμούς. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο Γιώργος Τσαρίδης, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ο αδελφός του που διακομίστηκε στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης και ένας 39χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar, που τραυματίστηκε στη φτέρνα. 

Μόλις ο 29χρονος «πιστολέρο» συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, έφυγε τρέχοντας. Ομως συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου σε πάρκο στην παραλιακή ζώνη της Ποτίδαιας, χωρίς ωστόσο να βρεθεί στην κατοχή του το όπλο του εγκλήματος για το οποίο δεν διέθετε άδεια. 

Οπως αποδείχτηκε, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα. Σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του beach bar εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και σε ό,τι αφορά το περιστατικό διευκρίνισε: «Το Nammos Beach Bar δεν φέρει ευθύνη και αντίθετα θα κυνηγήσει και θα καταδικάσει την υπόθεση με όποια ενέργεια και αν χρειαστεί».



http://www.madata.gr/

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Ελένη πολύ ωραίο τραγούδι και πολύ κρίμα να χάνονται νέα παιδιά τόσο άδικα. Να σαπίσει στη φυλακή το λαμόγιο για να δικαιωθεί η μνήμη του άτυχου Γιώργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.