Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Γεωργαντά για το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
"Στις 20 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός επέλεξε να αναθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ την εφαρμογή και υλοποίηση της συμφωνίας που οι ίδιοι διαπραγματεύθηκαν και υπέγραψαν. Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα σεβαστή και το επόμενο διάστημα θα δώσει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να αποδείξουν αν έχουν τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής και ωφέλιμης διακυβέρνησης. Πλέον δεν μπορούν να επικαλεστούν ούτε αόρατους εχθρούς ούτε αυταπάτες και μύθους οι οποίοι το προηγούμενο επτάμηνο κατέρρευσαν.
Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε και προεκλογικά ότι αποτελεί μία πολιτική δύναμη ευθύνης που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Στηρίζει αυτή την πορεία αλλά δε θα στηρίξει όποιες επιλογές της κυβέρνησης είναι έξω από τις αρχές και την ιδεολογία της και δεν ιεραρχούν σωστά την πραγματική ανάγκη του τόπου για μεταρρυθμίσεις.

Πρέπει να ευχαριστήσω ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας τα κομματικά στελέχη και τους απλούς ψηφοφόρους που για ακόμη μία φορά έδωσαν έναν έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα και απέδειξαν ότι αποτελούν τον κορμό επάνω στον οποίο πρέπει να στηρίζεται πάντα η ηγεσία της παράταξης. Όσον αφορά εμένα προσωπικά θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ το νομό ακούραστα και ουσιαστικά και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.