Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Αστέρας Μεγάλης Βρύσης 3-1

Νέα "τριάρα" και καλή απόδοση από την ομάδα του Εθνικού τρεις ημέρες μετά την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος (όπου και πάλι σημείωσε τρία τέρματα σε βάρος του αντιπάλου του). Αυτή τη φορά ήταν ο Αστέρας Μ. Βρύσης ο οποίος τέθηκε (βάσει της κληρωτίδας της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ) απέναντι στον Εθνικό στα πλαίσια της φάσης των οκτώ του κυπέλλου και τελικό σκορ 3 - 1 υπέρ των γηπεδούχων στο γήπεδο του Νέου Αγιονερίου.

Το προπονητικό τιμ αποφάσισε και "έριξε" στον αγώνα ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν την ευκαιρία να ξεκινούν βασικοί στους αγώνες μέχρι σήμερα δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποδείξουν αφενός μεν τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται αφετέρου να κερδίσουν λεπτά συμμετοχής και να αφομοιώσουν καλύτερα το αγωνιστικό πρόσωπο και τη φιλοσοφία που "δουλεύουν" στις προπονήσεις.

Ο Γ. Γεωργιάδης είχε την τύχη να δει και να επισημάνει την οξυδέρκεια όλων των ποδοσφαιριστών που συμπληρώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του καθώς και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια τόσο στο πρωτάθλημα (κυρίως σε αυτό) όσο όμως και στο θεσμό του κυπέλλου όπου ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου έχει να περάσει έναν μονόδρομο φτάνοντας μέχρι τέλους και γιατί όχι να κατακτήσει το κύπελλο της τοπικής ΕΠΣ.

Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά με το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή (Ασβεστόπουλος) θέλοντας εξαρχής να επιβάλει το ρυθμό του και να πάρει τα ηνία του αγώνα από νωρίς. Στόχος επετεύχθη ως φυσικό επακόλουθο της κατευθυντήριας γραμμής του τεχνικού επιτελείου στις οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές από τα αποδυτήρια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Στο 20΄ ο Γιώργης μετουσιώνει σε πράξη την πρωτοβουλία του Εθνικού και 1 - 0, δεκαοκτώ λεπτά αργότερα η γηπεδούχος ομάδα επιτυγχάνει το δεύτερο τέρμα της (2 - 0) με τον πολύ καλό αμυντικό της τον Ζελένκου (38΄) και το ημίχρονο βρίσκει τις δυο ομάδες να έχουν ήδη το μυαλό τους στον επόμενο αγώνα τους αμφότερες ( ο μεν Εθνικός στη Δόξα Δράμας για τη 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής ο δε Αστέρας Μ. Βρύσης στην Αναγέννηση Πλαγιάς για την 2η αγωνιστική επίσης της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς).

Στην επανάληψη ο ρυθμός του Εθνικού δεν διαφοροποιείται αισθητά και η επίτευξη τρίτου τέρματος επιτυγχάνεται στο 70΄ από τον πολύ καλό νεαρό επιθετικό Ευθυμιάδη (ο οποίος να θυμίσουμε έχει "ανοίξει λογαριασμό" στην ομάδα της Μ. Βρύσης από το καλοκαίρι όταν σε φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων είχε σημειώσει και τότε ένα τέρμα) και σκορ 3 - 0.

Κάπου εδώ όλα τελείωσαν ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη όσον αφορά την τελική διαμόρφωση του σκορ (καθώς η πρόκριση είχε ήδη κριθεί) και στο 90΄ σημείωσαν γκολ λίγο πριν ο διαιτητής οδηγήσει τις ομάδες στα αποδυτήρια σφυρίζοντας τη λήξη του αγώνα.

Τελικό αποτέλεσμα το απόγευμα της Τετάρτης στο Νέο Αγιονέρι 3 - 1 υπέρ του Εθνικού και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην κλήρωση της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου 2015 ( ώρα : 19:00 ) στα γραφεία της ΕΠΣ και στα ζευγάρια των δυο ημιτελικών για το θεσμό του κυπέλλου.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ:ΓΙΩΤΑΣ (70΄ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΙΔΗΣ)

ΜΕΝΙΝΓΚΑΛΙ (60΄ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΖΕΛΕΝΚΟΥ

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ

ΜΗΤΣΙΟΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

ΠΑΛΙΑΤΣΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΗΣ

ΦΡΑΓΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.