Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ο Ολυμπιακός υπογράφει με Κάργα και ξανασυναντά τον Βέργο - Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν από την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς!

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που εδώ και καιρό βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Γιάννης Κάργας. Ο Κιλκισιώτης αμυντικός είναι στα υπόψιν των "ερυθρόλευκων" και υπάρχουν οι πληροφορίες που αναφέρουν πως η μεταγραφή του στους Πειραιώτες είναι δεδομένη.

Το βιογραφικό του 21 ετών Κιλκισιώτη αμυντικού

Ο Κάργας είναι γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου το 1994, έψει ύψος 1.86 εκ. και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και αριστερά στην άμυνα. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής για τουλάχιστον έξι χρόνια και με παράλληλη πορεία με έναν ακόμα "ερυθρόλευκο", το Νίκο Βέργο.

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο άρχιζε να παίζει στην Καβάλα το 2011. Τη σεζόν 2012-2013 κατέγραψε 21 συμμετοχές στη Football League με τους Ααργοναύτες", ενώ τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε σε Φωστήρα και Παναχαϊκή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 31 παιχνίδια των Αχαιών, τα 27 εκ των οποίων για τη Football League και τα 4 για το κύπελλο.

Ο Κάργας, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα πουληθεί στον Ολυμπιακό, αλλά θα μείνει στην ομάδα της Πάτρας. Ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται να έχει ήδη γίνει ένα ραντεβού και απομένουν να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Τμήμα ειδήσεων Football-Academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.