Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ετοιμη για υψηλές πτήσεις, η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μπαίνει αισίως στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο να φέρουμε τα παιδιά του Νομού Κιλκίς κοντά στον αθλητισμό, να μάθουν κοντά σε εξειδικευμένους προπονητές τα μυστικά του αθλήματος, να κάνουν καινούριους φίλους, και φυσικά να αγαπήσουν την μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Κιλκισιακό μας!
Περισσότερα από 150 παιδιά απαριθμεί πλέον η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Βλέποντας όλη αυτή τη στήριξη οι ιθύνοντες της Ακαδημίας, προχώρησαν και στη δημιουργία της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού, αφού θέλουμε τα παιδιά να παραμένουν κοντά στο σύλλογο.

Έτσι ο Κιλκισιακός Β΄ θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, και θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στο παιδικό τμήμα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, αλλά και από νεαρά παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς.
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 2 Σεπτεμβρίου.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΥπεύθυνος της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού είναι ο κ. Σπύρος Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην μεγάλη ομάδα του Κιλκισιακού με τα "φυτώριά" της. 

Από φέτος με στόχο να γίνει ακόμη πιο οργανωμένη και καλύτερη δουλειά, τη θέση του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Γιώργος Πελίδης. Καταξιωμένος προπονητής, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, διπλωματούχος
προπονητής uefa c' αναπτυξιακών ηλικιών, προπονητής uefa β΄ και με εμπειρία 15 και πλέον ετών με πολλές διακρίσεις (πρωταθλήματα), και με συνεχείς παρουσίες σε σεμινάρια και εξετάσεις της ΕΠΟ. Άλλωστε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα λειτουργεί βάσει προγραμμάτων της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 

Ο κ. Πελίδης είναι επίσης ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, αλλά και του παιδικού τμήματος.

Κοντά του διπλωματούχοι προπονητές με όρεξη για δουλειά, όπως ο Παναγιώτης Ιακωβίδης, ο Ανδρέας Αβραμίδης και ο Κώστας Τσακιρίδης.

ΣΤΟΧΟΙΝέα οργάνωση-Δομή-Μακροχρόνιος προγραμματισμός-Ενιαία στρατηγική προπόνησης και εκπαίδευσης των τμημάτων της Ακαδημίας-Φιλοσοφία-Οργάνωση-Λειτουργία της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σύμφωνα με τη μέθοδο της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΟ-UEFA.

.Ενιαίο σύστημα εκπαίδευσης προπονητών της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

.Ενιαίο σύστημα Εκπαίδευσης-Προπόνησης-Καθοδήγησης των παικτών της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-Δημιουργία ομάδων ανάλογα με τις ηλικίες.

.Ανίχνευση και επιλογή ταλέντων σύμφωνα πάντοτε με το Ενιαίο Σύστημα.

.Ενιαίο σύστημα αξιολόγησης ταλέντων.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πάντα σε συνάρτηση με την δύσκολη οικονομική κατάσταση παρέχει στα νέα μέλη της στολή αγώνα και τσάντα και ιατρική εξέταση σε κάθε παιδί.

Τα ηλικιακά τμήματα των Παίδων και των Προπαίδων λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς. Η ΣΧΟΛΗ ΠΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έχει αναπτύξει δεσμούς με πολλές ακαδημίες στη Βόρεια Ελλάδα και έτσι συχνά-πυκνά διοργανώνονται εκδρομές για την πραγματοποίηση φιλικών αγώνων για όλα τα ηλικιακά μας τμήματα (Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι).

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή στο γήπεδο του Σαλάτς, πίσω από το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945 914-207 (Σπύρος Μιχαηλίδης) και 6948 054 439 (Ηλίας Ζλατούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.