Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Υπογράφουν 
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς 
Ανδρέας Βεργίδης
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι 
Παύλος Θωμαΐδης 
Μιχαλία Καραμισάκη 
Κώστας Γιαννόπουλος 
"Θέλουμε να απευθύνουμε μήνυμα της αμέριστη εκτίμησή μας, προς όλους τους μαθητές της Π.Ε. Κιλκίς, που έδωσαν την πρώτη δύσκολη μάχη της ζωής τους, αυτή των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων για την ευόδωση των προσπαθειών τους, στις οικογένειές τους για την στήριξη και συμβολή στην επιτυχία αυτή, καθώς και στους εκπαιδευτικούς χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η επιτυχία. Ευχόμαστε οι σπουδές τους να αποτελέσουν εφόδια που θα οδηγήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους καταξίωση, καθώς και στην κοινωνική ευημερία του τόπου μας.

Στους μαθητές, που θα επιλέξουν κατεύθυνση διαφορετική της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ευχόμαστε να προβούν στην καλύτερη δυνατή επιλογή, με οδηγό τις επιθυμίες και τις ξεχωριστές ικανότητες του καθενός, ώστε να υλοποιήσουν με τον βέλτιστο τρόπο τους στόχους και τα όνειρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.