Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης για τα Αξιουπολίτικα 2015

Υπογράφει η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης είναι μια ομάδα που στηρίζει τις νέες και καινοτόμους προσπάθειες, αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας, προωθεί την ομαδικότητα και τον εθελοντισμό και επικροτεί όποια πνευματική, κοινωνική και πολιτιστική προσπάθεια.


Πρόσφατα αποδεχθήκαμε μια πολιτιστική πρόσκληση και παρευρεθήκαμε στα 37α «Αξιουπολίτικα» το Σάββατο 30 Αυγούστου, σε μια Συναυλία αφιερωμένη στην αυγουστιάτικη πανσέληνο με τους καλλιτέχνες Άρη Λιβανό και Γεωργία Μαρνέλλου. 

Οι λάτρεις του έντεχνου τραγουδιού, απόλαυσαν κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, άσματα ερμηνευμένα με τις εξαίσιες φωνές των καλλιτεχνών. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, και το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους παρευρισκόμενους. Ο χώρος που μας φιλοξένησε ήταν το Cafe - all day bar «AISΘΙSIS». Ένας σύγχρονος όμορφος αλλά και οικείος χώρος με άψογη εξυπηρέτηση και γενικά ένα ευχάριστο περιβάλλον που μαζί με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο και τα έντεχνα ακούσματα συντέλεσαν σε ένα αποτέλεσμα καταπληκτικό. 

Ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή και να θεσπιστεί κάθε χρόνο το αφιέρωμα στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο, ώστε να αποτελέσει έναυσμα για την δημιουργία παρόμοιων εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Τέτοιου είδους όμορφες επιτυχημένες εκδηλώσεις συμβάλλουν στην ανάπτυξη και διάδοση του πολιτισμού μας και επιφέρουν την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εμπνευστές και δημιουργούς της εκδήλωσης, τους καλλιτέχνες καθώς και τους επαγγελματίες που μας φιλοξένησαν για την συμβολή τους στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση.

Ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης

www.idomeni.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.