Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Χαζεύοντας τον τύπο. (Των ΜΜΕ όχι το μελανούρι απέναντι. Δυστυχώς)



Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Τώρα να τα αφήσω ασχολίαστα όλα αυτά…… δεν είναι του χαρακτήρα μου!
Γι αυτό μέσα στις παρενθέσεις και με κόκκινα γράμματα είναι τα δικά μου σχόλια! Αν τ΄ άφησε όπως τα έχω γράψει το αφεντικό!!

Α. Ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε ότι είχε δώσει εντολή στον Βαρουφάκη για το plan B. (δηλαδή σύντροφε, έπρεπε να φτάσει στο ειδικό δικαστήριο ο Γιάννης, για να βρεις το θάρρος να παραδεχτείς το αυτονόητο; ότι δεν είσαι μ@λακοπίτουρας, αλλά προσπαθείς να ασκήσεις την όποια εξουσία σου;)

B. Η Φώφη Γενηματά πρόεδρος του (μικρού) ΠΑΣΟΚ είπε ότι είναι σκάνδαλο η ύπαρξη του plan B.
Γ. Η ΝΔ ανησυχεί περισσότερο μετά την ομολογία του Πρωθυπουργού για το plan B. (Β και Γ. αν υποψιαστώ ότι στη θέση του Αλέξη, εσείς ούτε καν αυτό δε θα κάνατε… θα αυτοπυρπολυθώ!! Και θα σταυροκοπηθώ συνάμα που στο τσακ γλυτώσαμε το ολοκαύτωμα; γλυτώσαμε; ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες)

Δ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συμμαχήσει με το διάβολο για να σωθεί η χώρα, αφού πρώτα ψηφιστεί το νέο μνημόνιο (προκειμένου να σωθεί η χώρα !!!!) . Αλλά απ τον Σεπτέμβρη πρέπει να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε!! (το ξέρουμε Θοδωρή, το ξέρουμε! Καιρό τώρα συμμαχείς : με το διάβολο, τον θείο, τους Γερμανούς, τους ….. αλλά είναι βέβαιο ότι γίνεται για τη σωτηρία της χώρας;; ή τη δική σου; Κι όταν λες να σώσουμε; Μετά θάνατον σωτηρία, είναι μόνο της ψυχής! )

Ε. Στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, σεβόμενοι τα μπάνια του λαού προφανώς. (βρέ παιδιά, αυτό που καίγεται ο τόπος κι εσείς δε μπορείτε να πάρετε αποφάσεις δια των συνιστωσών σας και το γυροκλώθετε με τους μήνες…με ξεπερνάει πραγματικά! και είναι και ανθρωποφάγο όπως φάνηκε από το πρώτο θύμα σας, τον προσφιλή μας Γιάνη.)
ΣΤ. Η υπουργός κ. Χριστοδουλοπούλου εξήγησε ότι «ποτέ η καταστολή και η απομάκρυνση των μεταναστών με τη βία από την αστυνομία, δεν ήταν επιλογή για την κυβέρνηση». (Για τους διαδηλωτές όμως;;; Κυρίως για τους Χαλκιδικιώτες που έχουν το θράσος να τα; είναι επιλογή!! Γιατί εμείς σεβόμαστε τον Ξένιο Δία! Για τον ντόπιο ούτε δάκρυ, ούτε κατανόηση)

Ζ. Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη θεωρεί πως η μόνη ελπίδα είναι «να υπάρξει κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας, αν θέλουμε να σώσουμε τη χώρα, γιατί ο λαός πλέον με πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα, θα κρίνει και θα υποχρεώσει τις πολιτικές δυνάμεις σε συνεργασία». και ότι σ αυτή την περίπτωση ο καταλληλότερος για το Υπουργείο Εργασίας ως γνώστης, είναι ο κ. Κουτρουμάνης.(ελπίδα, σωτηρία, ωριμότητα! Ωραίες λέξεις!! και μου γεννάται η απορία, από πού προκύπτει τόση αισιοδοξία;; από το λαό μια φορά…. Δεν το λες! Και να σώσεις ένα λαό δια του Κουτρουμάνη!!! τςτςτς) Και αναφερόμενη στην κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου «Αντί να ασχολούμαστε με τους χιλιάδες ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους , ασχολούμαστε με τις γραφικότητες της προέδρου της Βουλής» (ναι Ντόρα να ασχοληθούμε. Και να απαντήσουμε πρώτα στο ποιος φταίει για τα 1,5 εκατομμύρια ανέργους; Και όταν λες ν ασχοληθούμε, εννοείς ελπίζω να βάλουμε τα χέρια στις τσέπες…. και να βοηθήσει ο καθένας μας, σύμφωνα με τις δυνατότητες του! Όχι να βάλετε τα χέρια σας στις δικές μας τρύπιες τσέπες, και στα πέντε ευρώπουλα που παίρνουμε εμείς που ακόμη δουλεύουμε ή συνταξιοδοτούμαστε, γιατί απ αυτά επιβιώνουν παιδιά εγγόνια, αδέρφια άνεργα. Εκτός κι αν ο στόχος είναι να μην επιβιώσουν και να την κάνουν. Γι άλλη διάσταση ή άλλη χώρα!)

Η. Η Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Γεροβασίλη, είναι πεπεισμένη ότι από μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί αυτοδύναμος, γιατί η κυβέρνηση διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα (!!!!!) έναντι όλων ασχέτου αποτελέσματος, επειδή ο πρωθυπουργός διαπραγματεύθηκε σκληρά. Γιατί μόνο μια αριστερή κυβέρνηση μπορεί να αναστρέψει τα δεδομένα υπέρ των αδυνάμων. (και τι είναι η αριστερά καλή μου να ξεπλένετε όλοι τις πομπές σας μέσα της;; ή κολυμπήθρα του Σιλωάμ ; ο λαός μας λέει ότι « τα στερνά τιμούν τα πρώτα», όχι οι προθέσεις του καθενός! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.