Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

"Ο Άρης Παντελεήμονα μας χαρίζει στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία"

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα arispanteleimona.gr παραχώρησε η αντιπρόεδρος του συλλόγου κα. Καλαϊτζίδου Κωνσταντίνα με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.
- Ξεκινώντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης και να σας συγχαρούμε για τον πρόσφατο γάμο σας ευχόμενοι βίο ανθόσπαρτο.

- Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

- Θα ήθελα να μας πεις (αλλαγή στον ενικό μιας και το νεαρό της ηλικίας το επιτρέπει) αν η πορεία της ομάδας, στην εφετινή περίοδο, άφησε ικανοποιημένη την διοίκηση και αν εκπληρώθηκαν οι στόχοι που τέθηκαν στην έναρξη της.

- Όπως είδαμε και την φετινή αγωνιστική περίοδο η προσπάθεια απ’ όλους ήταν αδιάκοπη και αξιέπαινη, έτσι λοιπόν η διοίκηση έχει μείνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη από την πορεία της ομάδας. Στόχος ήταν η παραμονή μας στην Α’ κατηγορία, μετά την άνοδο και σίγουρα αυτός ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω αφού η ομάδα κατέκτησε την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια πολύ καλή θέση για μια ομάδα που μόλις είχε ανέβει κατηγορία.

- Η κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή αγωνιστική περίοδο και η άνοδος μετά από πολλά χρόνια στην Α’ κατηγορία επιτεύχθηκε με την αρωγή της παρούσας διοίκησης. Τι έχεις να θυμάσαι από την πορεία της ομάδας από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος με την απονομή του κυπέλλου Πρωταθλήματος;

- Είναι πολλά αυτά που έχω να θυμάμαι από την περσινή χρονιά. Κάθε χρόνο ξεκινάμε με σχέδια και ελπίδες για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται αλλά νομίζω ότι κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Η προσπάθεια απ’ όλους κάποιες φορές ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους. Νομίζω δε θα ξεχάσω ποτέ κάποιες στιγμές που προσωπικά δεν είχα ζήσει στο παρελθόν. Τη συγκίνηση στα μάτια των μεγαλυτέρων, τη χαρά και τη δικαίωση των παικτών, του προπονητή, των φιλάθλων αλλά και της διοίκησης όταν σηκώθηκε το κύπελλο μέσα στο γήπεδό μας μετά από τόσες προσπάθειες. Να δικαιώνεσαι που πολέμησες μέχρι το τέλος χωρίς να τα παρατήσεις ενώ πολλές φορές μας είχαν βγάλει "εκτός εαυτού". 

Να βλέπεις στην πορεία και όσο η ομάδα σκαρφάλωνε στον βαθμολογικό πίνακα όλο και περισσότερους να έρχονται στο γήπεδο και ειδικά στον τελευταίο αγώνα βλέπαμε μικρά παιδιά, γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών να είναι δίπλα στα παιδιά που προσπάθησαν και χάρισαν στο μικρό μας χωριό μαγικές στιγμές. Αυτές είναι κάποιες από τις στιγμές που δε ξεχάσω ποτέ!

- Ποια τα σχέδια για το μέλλον, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο της ομάδας, αλλά και για την ενασχόλησή σου με τα διοικητικά;

- Την επόμενη αγωνιστική περίοδο ξεκινάμε με στόχο την παραμονή της ομάδας για αρχή στην κατηγορία και ό,τι ήθελε προκύψει για τη συνέχεια. Με τους παίκτες που έχουμε στο δυναμικό μας και με τις μεταγραφές που βρίσκονται σε εξέλιξη νομίζω ότι αυτός είναι ένας πολύ εύκολος στόχος. Κύριος στόχος όμως είναι να δείξουμε σε όλους ότι δε βρεθήκαμε εδώ τυχαία αλλά επειδή διαθέτουμε μια ομάδα ικανή όπως έχει αποδειχτεί. Για την ενασχόληση μου με τα διοικητικά έχω να πω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που πάντα ήθελα να ζήσω μιας και το ποδόσφαιρο είναι μια από τις μεγάλες μου αγάπες. Όσο για τον επόμενο χρόνο που μας απομένει στα διοικητικά το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για τη στήριξη της ομάδας.

- Κλείνοντας, εκτός και αν θέλεις να συμπληρώσεις κάτι τελευταίο, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης και να σου ευχηθώ υγεία και η ομάδα του Άρη Παντελεήμονα να σου χαρίζει πάντα όμορφες στιγμές.

- Εγώ σας ευχαριστώ που είχα την ευκαιρία να μιλήσω για την ομάδα μας. Για ακόμη μια φορά εκ μέρους όλης της διοίκησης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να φτάσει η ομάδα εδώ που έφτασε και να μας χαρίσει στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.