Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ανδρέας Βεργίδης ή Παύλος Θωμαΐδης ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στη θέση του αποθανόντος Περικλή Κολότσιου.
Δικαίωμα υποψηφιότητας, όπως ορίζει ο νόμος, έχουν οι δυο Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κιλκίς της παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ανδρέας Βεργίδης και Παύλος Θωμαΐδης.

Εκλέκτορες θα είναι τα 50 μέλη (Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι) της «Αλληλεγγύης». Τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου που θα εκλεγεί ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς θα καταλάβει η πρώτη επιλαχούσα της Π.Ε. Κιλκίς, με την «Αλληλεγγύη», στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, Μιχαηλία Καραμισάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.