Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Επισκέψεις Τονικίδη για την προώθηση του “Ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροτοδιατροφικών προϊόντων"

Σειρά επισκέψεων με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών αλλά και την προώθηση του έργου “Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο αγροτοδιατροφικών προϊόντων e-Auction Market” πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Παύλος Τονικίδης. Τελευταίοι σταθμοί του προγράμματός του ήταν τα Επιμελητήρια Κοζάνης και Φλώρινας όπου είχε συνάντηση με τους ομόλογους του κυρίους Κωνσταντίνο Κυριακίδη, και Σάββα Σαπαλίδη αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Τονικίδης τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασιών όλων των φορέων ώστε τα Επιμελητήρια να αναλάβουν ακόμη πιο σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες κάνοντας πράξη το ρητό “η ισχύς εν τη ενώσει”. Προς αυτή την κατεύθυνση έγινε παρουσίαση του καινοτόμου εργαλείου e-auction, που δημιούργησε και διαθέτει εντελώς δωρεάν το Επιμελητήριο του Κιλκίς προς όλα τα Επιμελητήρια της χώρας.

Το ηλεκτρονικό δημοπρατήριο μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος των μελών τους και των τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων, για τη διεξαγωγή εμπορικών αγοραπωλησιών. Μέσα από το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο, παραγωγοί και επιχειρήσεις που είναι μέλη Επιμελητηρίων, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές του και να επωφεληθούν για να:

· Προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ευρύτερο δίκτυο αγοραστών

· Επιτύχουν καλύτερες τιμές μέσα από απ’ ευθείας διαπραγμάτευση

· Αναπτύξουν τις εξαγωγές των προϊόντων τους

· Αξιοποιήσουν σύγχρονες καινοτομίες και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες

Οι προτάσεις του κ. Τονικίδη έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό ενώ τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηίου Κοζάνης κ. Κυριακίδης όσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλωρίνης κ. Σαπαλίδης ασπάστηκαν την ιδέα μιας δυναμικότερης συνεργατικής πολιτικής ανάμεσα σε όλα τα Επιμελητήρια της Χώρας, αλλά και την ανάγκη της καθιέρωσης του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου e-Auction Market ως μέσον διεξαγωγής αγοραπωλησιών, εντός και εκτός συνόρων, και το χαρακτήρισαν ένα εργαλείο ικανό να αποφέρει σημαντικά οφέλη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του αγροτοδιατροφικού τομέα, ισχυροποιώντας το ρόλο των Επιμελητηρίων στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη του τόπου γενικότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.