Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αχ να μπορούσα να τα ξεχνούσα…….

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Και ξυπνήσαμε σήμερα πρωί, ανακουφισμένοι που έχουμε αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή για "καλό¨ σκοπό! Ευρεία πλειοψηφία και εξουσιοδότηση του Υπουργού Οικονομικών, (του Ευκλείδη όχι του Γιάνη), να πάει και να κλείσει συμφωνία στους θεσμούς! Όχι να χρησιμοποιήσει την εξουσιοδότηση όπως κρίνει αυτός για το καλό της Ελλάδας και ημών των ιθαγενών!! Που μπορεί και να είναι ΜΗ συμφωνία! Μόνο για να κλείσει συμφωνία. Την ΟΠΟΙΑ συμφωνία! Γιατί για καλή ….. ΔΕΝ!

Όχι καλέ, δεν το λέω εγώ η κακιά, προκατειλημμένη και ξινή τύπισσα! Τους τα είπαν στη Βουλή όπως ενημερώθηκα πρωϊ πρωϊ απ τα ΜΜΕ (αυτό μην το πάρετε στα σοβαρά, το Ε ότι σημαίνει ενημέρωσης… εννοώ), δια του στόματος της κόρης του Δράκουλα! Της Ντόρας ντε!! Η οποία αφού πήγε και είδε πέντε νοματαίους στις Βρυξέλλες και γύρισε χωρίς την Πρωθυπουργία στα τρυφερά χεράκια της, αλλά έχοντας πάρει γραμμή από τα φιλαράκια….. αποφάσισε (ή είχε γραμμή) να κάνει αρχηγική εμφάνιση στο βήμα της Βουλής! Και καλά έκανε. 


Για να φύγουν από πάνω μας οι ψευδαισθήσεις! Και να συνέλθουμε. Γιατί κάποιοι πίστεψαν ότι ο Αλέξης ήρθε για να κάνει αντάρτικο στην Ευρώπη, τη διαπλοκή και τη μιζέρια! Χωρίς αυτούς να παραστέκουν δίπλα του και να του δίνουν κουράγια και ερείσματα! Αυτοί στον καναπέ κι ο Αλέξης στη μάχη.

Και είδαμε τα μέτρα και θαμάξαμε ! Αφαιρούμε εισοδήματα, προσθέτουμε φόρους, πολλαπλασιάζουμε υποχρεώσεις, διαιρούμε ελπίδες! Για το καλό μας, για το καλό μας, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μας…….

Και δε μας φτάνανε αυτά, ξέπεσε στα μάτια μας κι ο Μιχελογιαννάκης. Ο νέος Άρης Βελουχιώτης! Τόσους μήνες στα κεραμίδια και σήμερα κοτούλα (συγνώμη καλά μου πτηνά)! Που ψήφισε ναι σε νέο μνημόνιο γιατί είδε ότι δεν υπάρχουν φάρμακα στα Νοσοκομεία! ! Σήμερα, γιατί προχθές, αντιπροχθές, πέρσι είχαμε. Επικαλέστηκε (σαν καρδιολόγος) και την αντιμετώπιση του ανευρύσματος που είναι έκτακτη κατάσταση και πρέπει να τύχει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Ακλόνητα επιχειρήματα θα μου πείτε! Αλλά βρε αδέρφι, αυτό το ¨κάλιο ένα χρόνο κότα, παρά σαράντα κόκορας¨ … δεν το έχουν ακούσει εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;;

Κι έχουμε και το χαρούμενο Ποτάμι στην πόρτα μας, κελαριστό κελαριστό!!!

Και καταλάβαμε γιατί το ΚΚΕ κρατούσε απόσταση ασφαλείας και απείχε από το αριστερό πείραμα (επειδή είναι μοβόροι άνθρωποι φυσικά!) κι ο Λαφαζάνης ήτανε κάπως! άραγε το ¨αριστερό μνημόνιο¨ μπορεί να μας βγάλει από τα μνημόνια; και οι υποχωρήσεις να μας δώσουν εθνική υπερηφάνεια;;;

Κι αναρωτιέται κανείς…. Αυτό το δημοψήφισμα έγινε μόνο για να κάνουμε επαναστατική γυμναστική; Ή για να κερδίσει την ευρεία συναίνεση η Κυβέρνηση;; Γιατί, να την κάνει τι; Κι αυτό το 62% είναι βέβαιο ότι ήθελε αυτό το αποτέλεσμα;; Μια βδομάδα με κλειστές τράπεζες είναι ικανή να μας ξανακάνει πρόβατα; Ή ήμασταν πάντα πρόβατα;

Και έχουμε να χωνέψουμε τώρα…. Αριστερή Κυβέρνηση με συντηρητικά (Δεξιά τα λέμε, αλλά να μη σας τρομάξω) και σκληρά μέτρα. Και το ΟΧΙ που αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του ΝΑΙ! Περαστικά αδέρφια και καλοχώνευτα τα νέα μέτρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.