Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συνεργασία σχολής ποδοσφαίρου Κιλκισιακού με την εταιρία gate2pro

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς έγινε η παρουσίαση της νέας συνεργασίας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού με την εταιρία Gate2Pro. Ο κ. Γιώργος Διαμαντής ανέλυσε στους γονείς τα οφέλη που θα έχουν τα παιδιά τους, αλλά και η ακαδημία μας, που θα αναβαθμιστεί και θα βελτιωθεί σε τεχνικά θέματα ακόμη περισσότερο.
Φιλοσοφία της Gate2Pro είναι η ανάδειξη των ταλέντων με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια. Εκεί δίνεται η δυνατότητα σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου (ομάδες, προπονητές, μάνατζερ, τεχνικοί διευθυντές, γονείς) να έχουν πρόσβαση, χωρίς να φαίνονται τα ονομαστικά στοιχεία του παιδιού, στην εξέλιξη και παρακολούθηση ταλέντων που ξεχωρίζουν.

Οι γονείς έμειναν ενθουσιασμένοι από αυτά που είδαν και ως εκ τούτου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού σύναψε συνεργασία με την Gate2Pro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.