Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το ΟΧΙ αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του ΝΑΙ

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Ήρθε η καταστροφή της χώρας! Η ώρα μηδέν! Η πιο κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας! Ήρθε η ώρα ν αποφασίσουμε αν θα μείνουμε στη ζεστή ευρωπαϊκή αγκαλιά, ή θα πεταχτούμε στο πυρ το εξώτερο!! Αν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας ή … θα πεθαίνουμε σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους, χωρίς τη βοήθεια των φίλων μας.
Και το τι σημαίνει το καλάθι της νοικοκυράς να τους επιτρέψουμε να το ξέρουν καλύτερα από μας. Όχι όλοι ενδεχομένως, αλλά η Τρέμη οπωσδήποτε! Καλέ τώρα που είπα Τρέμη….. ξέρει κανείς τι έγινε το γιορντάνι των 500 χιλ ευρώ που φόραγε τους καιρούς της ευημερίας; φοβάμαι μην το φαγε η κρίση!

Και μέσα σ όλα: «Η Ελπίδα χάθηκε! Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε αριστερό μανδύα, αν τη βρείτε να την επιστρέψετε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» (πανέξυπνη διαφήμιση τα κλασσικής δεξιάς)

Και όποιος ξέρει από δημοκρατία, γνωρίζει ότι σ αυτή …. Δεν είναι δυνατόν να κυβερνήσουν οι κομμουνιστές! (από την κυρία κωλόχαρτο, το τελευταίο!!)

Όχι δεν τα λέω εγώ αυτά! Είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ. Αυτών των δημοσιογράφων ντε, που επιμορφώνονται από το ΔΝΤ και τους εταίρους (ας τους πούμε κατ΄ ευφημισμό έτσι), που μας έχουν γεμίσει φούμαρα τόσα χρόνια, που ψέγανε τον Τσίπρα το '12 , γιατί ζητούσε κοινή συνέντευξη με το χρυσό μηδενικό…. τον Σαμαρά ήθελα να πω και τώρα τον ξαναψέγουν γιατί δεν δέχτηκε την κοινή συνέντευξη που ζήτησε το μηδενικό, ή δεν έδειξε τον προσήκοντα σεβασμό! Που μας διαβεβαίωναν τόσο καιρό ότι βλέπανε φως στην άκρη του τούνελ μαζί με το όμικρον, και μας διαβεβαιώνουν τώρα ότι μέσα σε 5 μήνες ο μικρός τα έχει κάνει γης μαδιάμ (μπράβο του και εύγε λέω εγώ. Τόση τάξη στη ζωή μας…. Από τη χούντα είχαμε να δούμε). Που τρομοκρατούνε τόσα χρόνια το λαό για να τον έχουν ελεγχόμενο και τώρα σκύλιασαν γιατί ο λαός βαρέθηκε να φοβάται και θέλει να τα κάνει όλα παρανάλωμα του πυρός! Κι ας είναι αυτός στη μέση του πυρός.

Που δεν υποψιάστηκαν (!!!) τη λαμογιά και δε μας την είπαν κυρίως, τον ΑυγουστοΣεπτέβρΟκτώβροΝοέβρη του 2014, που ζούσαμε χωρίς τη δόση που μας οφείλανε βάσει της σύμβασης-μνημονίου ή όπως διάολο το λέμε τώρα, αλλά ζούσαμε με το παραμύθι του μεγάλου νεκρού της Αμφίπολης! Καλέ αλήθεια;; τι έγιναν εκείνα τα κόκκαλα που σκορπίστηκαν αφ εαυτούτους τριγύρω;; Μάθαμε τίνος ήταν;; ή κάνανε τη δουλειά τους και δεν έχει σημασία πια;; και που είναι η κυρά αρχαιολόγος που κάθε τρεις και λίγο μας αποκάλυπτε εκατοστό εκατοστό τα μυστήρια του παρελθόντος μας. Έγινε η ίδια ένα μ αυτό;;;

Που δεν προβληματίστηκαν γιατί (;;) τα τσογλάνια της πολιτικής αντί να κάτσουν να συμπαρασταθούν στον ημιθανή λαό, που αυτοί τον έφεραν σ αυτή τη θέση, βρέθηκαν στις Βρυξέλες πιάνοντας στασίδι για την πραξικοπηματική αλλαγή εξουσίας. Ούτε αισθάνονται την ανάγκη ν απολογηθούν που τόσα χρόνια αναφέρονταν στον κυρίαρχο λαό και τα δικαιώματα του και τώρα που ήρθε (έστω κι από καραμπόλα) η ώρα να πει τη γνώμη του για την πορεία της χώρα και το μέλλον το δικό του και των παιδιών του….. τον απειλούν πως αν το κάνει και δε συμφωνήσει μαζί τους, θα τον βρουν τα επτά κακά της μοίρας του!

Και που είναι οι λαλίστατη ΕΣΗΕΑ να τους υποχρεώσει να ξαναγίνουν δημοσιογράφοι και λειτουργοί του τύπου και της αλήθειας;;; Να βάλει όρια στο υστερικό ξεσάλωμα ορισμένων, να τους υποχρεώσει να κάνουν επιτέλους ρεπορτάζ και όχι απ ευθείας μετάδοση των κραυγών του Σόϊμπλε και του Ντάϊσελ-μπλούμ, να υποχρεώσει οι ¨συνεντεύξεις¨ να είναι συνεντεύξεις ακόμη και με τους Υπουργούς και εκπροσώπους του Κυβερνόντος κόμματος. Που δεν τους αρέσει ξέρουμε, αλλά τι να κάνουμε;;; Αυτό αποφάσισε να φέρει στην εξουσία ο περήφανος λαός. Ούτε κι εμάς μας ρώτησε, αλλά το αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια…. όσο να 'ναι.

Ντάξει το καταλάβαμε! Θέλετε να μας κάνετε όλους ΣΥΡΙΖΑίους, ενοχικούς, ελεγχόμενους, σκυφτούληδες. Να σας έχουμε σε υπόληψη για να έχετε λόγο ύπαρξης. Αλλά εμείς ….. γιατί να το θέλουμε;

ΥΓ. προς όλους τους συμπολίτες μου που θα ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Εσείς που θα ψηφίσετε ΝΑΙ, γνωρίζετε ότι θα εγκρίνεται με την ψήφο σας αυτή την πολιτική που μας έφτασε μέχρι εδώ;;; Και θέλετε να συνεχίσει να εφαρμόζεται;;; και θα δώσετε λόγο ύπαρξης στους ΣαμαροΒενιζέλοΘεοδωράκιδες;; ακόμη και στον νεκραναστημένο Καραμανλή;; αν το καταλάβατε και συμφωνείτε…. Οκ. Δικός σας είναι ο σταυρός, δικός σας και ο δρόμος. Και των παιδιών σας που θα ζήσουν το ” αμαρτίες γονέων…“ αλλά είμαι βέβαιη ότι εσείς ξέρετε καλύτερα ποιο είναι το καλύτερο γι αυτά!!!!

Εσείς πάλι που θα ψηφίσετε ΟΧΙ, είστε έτοιμοι να υποστείτε το κόστος της απόφασης σας;; που δε θα σας πω πως έχει καμιά σχέση με τις μ@λακίες που λένε τα κανάλια και οι ορντινάτσες τους, αλλά μικρό δεν είναι! Φυσικά και θα προσπαθήσουν να μας στραγγαλίσουν οι ¨εταίροι¨ μας για παραδειγματισμό και συμμόρφωση των υπολοίπων λαών, αλλά και γιατί τους τη σπάσαμε με τα κ@λόπαιδά που στείλαμε να διαπραγματευτούνε μαζί τους κι έχουν μια δροσιά που δεν αντέχουν, έναν τσαμπουκά (ελπίζω) που δε συνήθισαν, ένα λεξιλόγιο που τους ξαφνιάζει, ένα όραμα που τρέμουνε;;; (τα παραπάνω ελπίζω ότι ισχύουν, γιατί αν δεν….. αδέρφια την πατήσαμε όλοι μαζί αντάμα.) Ή φαντασιώνεστε πως την άλλη μέρα θα καααααάθεστε και θ απολαμβάνετε τη ζωή σας;;

Αν έχετε πειστεί από τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ, εγώ είμαι μαζί σας! Ότι κι αν ψηφίσετε. Αλλά να είστε βέβαιοι! Διαφορετικά πάρτε τα μαγιό σας κα πάντε παραλία!! Αρκετές μ@λακίες σας έχω πληρώσει τόσα χρόνια. Φτάνει! Αφήστε κάποιον άλλο να με χαντακώσει ή να με σώσει.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.