Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Εκδήλωση αποφοίτησης του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Κιλκίς

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Κιλκίς ιδρύθηκε στην πόλη του Κιλκίς το Σεπτέμβριο του 1994. Από το 2011 τα δημόσια ΙΕΚ της χώρας διαχειρίζονται και εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Πολιτισμού , Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το ΙΕΚ ανήκει στην μεταδευτεροβάθμια επαγγελματική δημόσια εκπαίδευση και φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η διάρκεια σπουδών είναι τέσσερα εξάμηνα κατάρτισης θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής πρακτική άσκησης. Στα ΙΕΚ εγγράφονται απόφοιτοι Λυκείου όλων των τύπων (ΓΕΛ,ΕΠΑΛ κλπ.). Το Ι.Ε.Κ. Κιλκίς στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς (τέρμα Λεοναρδοπούλου). 

Μέχρι σήμερα έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 900 απόφοιτοι ενώ το τρέχον έτος κατάρτισης 2014-2015 εγγράφηκαν 110 σπουδαστές και λειτουργούν έξι (6) ειδικότητες ως εξής : 

Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων - Δ' εξάμηνο 

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής - Β' εξάμηνο 

Βοηθός Φυσικοθεραπείας - Β' εξάμηνο 

Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας - Β' εξάμηνο 

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Δ' εξάμηνο 

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - A' εξάμηνο

Το ΔΙΕΚ Κιλκίς διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση αποφοίτησης την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στο Ράντζο Κιλκίς και ώρα 8.30 προκειμένου να απονεμηθούν έπαινοι επίδοσης στους αριστεύσαντες σπουδαστές και να γιορτάσουμε την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και την λήξη του έτους κατάρτισης 2014-15. (Προμήθεια σχετικών προσκλήσεων από το ΙΕΚ και το Ράντζο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.