Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Μετάλλιο για Π. Παπαδόπουλο στα 100 μ στο Γκραν πρι στίβου “Αλεξάνδρεια”

- Ξεχώρισαν Σ. Καζαντζίδου, Φ. Αβράμογλου και σκυτάλοδρομίες
Σημαντικές επιτυχίες για το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, επιφύλασσε το 1ο ελληνικό γκραν πρι της σειράς του 2015, που έγινε για 35η χρονιά την Τετάρτη 27 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας , με διοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας - Κιλκίς το Δήμο Εδεσσας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, με την επωνυμία «Αλεξάνδρεια».

Ο εξαιρετικός φέτος δεκαεπτάχρονος σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς Παύλος Παπαδόπουλος κατέκτησε με 11''17 την 3η θέση στο δρόμο των 100 μ , ενώ ήταν 4ος και στα 200 μ με επίδοση 22''75 (αγωνιζόμενος από τον 1ο διάδρομο), δείχνοντας πως θα είναι στους μεγάλους πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του στις ταχύτητες.

Δίχως να φτάσει τις βολές που μας έχει συνηθίσει φέτος η Σωτηρία Καζαντσίδου κατάφερε να ξεχωρίσει για ακόμη έναν αγώνα φέτος , αφού με 34,78 μ κατέκτησε την 1η θέση στον ακοντισμό των Κορασίδων.

Στα εκτός γκραν πρι αγωνίσματα του προγράμματος διακρίθηκαν η δεκατριάχρονη Φανή Αβράμογλου που με 1'48''93 ήταν 3η στα 600 μ των Παγκορασίδων Α', η σκυταλοδρομία 4Χ80 των Παμπαίδων που πήρε το αργυρό μετάλλιο με 40''82 αγωνιζόμενη με τους Τσολάκη, Νάνο, Γρίβα και Αρβανιτίδη και η σκυταλοδρομία 4Χ80 των Παγκορασίδων που τερμάτισε 3η με επίδοση 44''92 με τις Λέφα, Φαρμάκη, Αβράμογλου και Γεωργιάδου.

Στα ατομικά αγωνίσματα των μικρών κατηγοριών ο Ανέστης Νάνος ήταν 5ος στα 80 μ με 10''56, ο Παναγιώτης Αρβανιτίδης 6ος με 10''59 και ο Στράτος Γρίβας 8ος με 10''80 στο ίδιο αγώνισμα και στα κορίτσια η Φαρμάκη 8η με 11''46, η Λέφα 9η με 11''77 στα 80 μ των Παγκορασίδων.


* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.