Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

"Ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Κιλκίς «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Υφυπουργίου Ανάπτυξης και τροφίμων καθώς και στην νέα ηγεσία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για την ουσιαστική εξέταση του αιτήματος Διοικητικής Θεραπεία σ’ότι αφορά την συμμετοχή του για δηλώσεις Ε.Α.Ε. ΟΣΔΕ.
Η κατανόηση και η βοήθεια του υπεύθυνου αγροτικού τομέα του Ν.Κιλκίς κου Τσομπανίδη Παναγιώτη γιατί μαζί με την Διοίκηση του Νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν.Κιλκίς, «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» με σαφήνεια έδωσαν στις ηγεσίες του ΥΠΑΤ και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να κατανοήσουν πλήρως το θέμα και τις σκοπιμότητες που κρατούσαν εκτός Δικτύου εξυπηρέτησης των παραγωγών τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ.

Δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να μην υπάρχουν κερδοσκόποι σε βάρος των παραγωγών.

Υπάρχουμε γιατί υπάρχουν οι παραγωγοί και θα στηρίξουμε το έργο τους με κάθε κόστος μας σε συνθήκες, που άοκνα θα συμβάλλουμε, υγειούς ανταγωνισμού."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.