Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου Κιλκίς.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου Ν. Κιλκίς κατέκτησε την 2η θέση στο «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Πρωτότυπου Κοινωνικού Ραδιοφωνικού Μηνύματος».
Το Κολέγιο "Ι.Μ.ΔΕΛΑΣΑΛ", στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την UNESCO ως ενεργό μέλος στο δίκτυο των συνεργαζόμενων σχολείων ASPnet, προκήρυξε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Πρωτότυπου Κοινωνικού Ραδιοφωνικού Μηνύματος για την Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά, την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και για την Αειφορία, μέσα από την Πολιτιστική Ατζέντα των Παγκόσμιων Ημερών. 

Ο διαγωνισμός, φιλοξενήθηκε στο διαδικτυακό μαθητικό ραδιόφωνο «European School Radio» και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, με την αξιολόγηση των ραδιοφωνικών μηνυμάτων.

Οι συμμετοχές των Δημοτικών Σχολείων βαθμολογήθηκαν από την Κριτική Επιτροπή, σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου Κιλκίς συγκέντρωσε την 2η μεγαλύτερη βαθμολογία μετά το Δημοτικό Σχολείο Ταγαράδων και κέρδισε την 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό .

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015, και ώρα 11.00’ π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου