Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ξανάγιναν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς μόνο για μία ημέρα

Υπογράφουν απόφοιτοι 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς  
Κυριακή του Θωμά, μπήκαμε στη δική μας μηχανή του χρόνου: καθίσαμε στα θρανία της τάξης μας και μιλήσαμε για όλα αυτά που έχουμε φυλάξει στην ίδια γωνιά του μυαλού μας, σε μια γωνιά ανέμελη και αθώα.
Φλυαρήσαμε αλλά και σιωπήσαμε για τη Βίκη, το Δημήτρη και τον Ιάκωβο, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε και... με το χτύπημα του κουδουνιού ξεχυθήκαμε στην αυλή!

Ευχαριστούμε τη Δ/ντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου κα Αναστασία Κωνσταντινίδου για την υποδοχή, τη φιλοξενία, την υπομονή και για τα υπέροχα λουκούμια! Ήταν μια μέρα ξεχωριστή, μια μέρα αξέχαστη...για μια φοβερή τάξη, μια υπέροχη παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.