Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Συνεργασία Σισμανίδη με Τζιτζικώστα για το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Μαϊου ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και είχαν μια γόνιμη συνεργασία για το ζήτημα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ενεχείρισε στον κ. Τζιτζικώστα φάκελο με ολοκληρωμένη πρόταση για τη συνέχιση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς και ζήτησε την υποστηρικτική του συνδρομή για την ένταξη του Φεστιβάλ στο νέο Ε.Σ.Π.Α. - Σ.Ε.Σ.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι ο θεσμός του Διεθνούς Φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος και δεσμεύθηκε για την υποστήριξη και ένταξή του στο νέο Ε.Σ.Π.Α. - Σ.Ε.Σ εφόσον διατεθούν από το εν λόγω πρόγραμμα πιστώσεις για τον Πολιτισμό.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας εκφράζει την πολιτική βούληση της στήριξης και απρόσκοπτης συνέχειας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς.

Παρόντες στη συνάντηση του Δημάρχου Κιλκίς με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής – θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Γιάννης Γιώργος, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Δήμου Κιλκίς Χουάνχο Κοράλλες,  ο πολιτευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης και ο συνεργάτης του Δήμου Κιλκίς Γρηγόρης Κυριακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.