Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

1η θέση Πολυμένη και διακρίσεις ΑΙΑΝΤΑ στο «Απάν Σο Ρακανόπον»

Οι Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς διοργάνωσαν τον 4ο αγώνα δρόμου «Απάν Σο Ρακανόπον» την Κυριακή 17 Μαΐου, έναν δύσκολο αγώνα 17000μ. ο οποίος προσελκύει δρομείς κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα και γίνεται προς τιμήν των Ελλήνων του Πόντου που σφαγιάστηκαν.
Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς τίμησε κι εφέτος αυτήν την όμορφη διοργάνωση με την συμμετοχή των δρομέων του ενώ η συνολική συμμετοχή ξεπέρασε τα 80 άτομα.

Την 1η θέση κατέλαβε ο Γιάννης Πολυμένης ο οποίος με χρόνο 1:12:18 έφτασε εύκολα στη νίκη κάνοντας ρεκόρ 13΄ από την αντίστοιχη περυσινή του επίδοση συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εφετινές εμφανίσεις και δείχνοντας άλλη μία φορά το ταλέντο και τις δυνατότητές του.

Πολύ καλή και η εμφάνιση του Αντώνη Μηλιώτη που έκανε επίσης ατομικό ρεκόρ στην διαδρομή με 1:25:18 βελτιώνοντας τον χρόνο του κατά 3΄ και τερματίζοντας στην 5η θέση.

Αγωνίστηκαν επίσης για τον Αίαντα πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις στην απαιτητική διαδρομή των 17000μ. όπου το μεγαλύτερο μέρος είναι ανηφορικό, ο Σταύρος Κατσαρώνας που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τερμάτισε 22ος στους άντρες με 1:41:42, ο Γιώργος Χνιτίδης που τερμάτισε 36ος με 1:51:03 και ο Σταύρος Αλέξογλου 63ος με 2:22:23. Την ομάδα συνόδεψε ο υπεύθυνος προπονητής των δρόμων του συλλόγου, Φίλιππος Μισαηλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.