Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει… ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Στην Μακεδονία, και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, μεταφέρεται η «δράση» της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece (δημόσιου φορέα εποπτευόμενου από το Υπουργείο Ανάπτυξης) με τον αναγνωρισμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου, παρουσία διακεκριμένων διατροφολόγων, να μαγειρεύει τσιπούρα και λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας, δηλαδή “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα”!

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τέσσερις εκδηλώσεις που απευθύνονται αντίστοιχα σε γονείς και κηδεμόνες, διατροφολόγους, επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, ευρύ τουριστικό κοινό και εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα” της εταιρίας Enterprise Greece, η οποία προσεγγίζει σταδιακά πολλά και διαφορετικά κοινά από άκρη σε άκρη της Ελλάδας για να μάθουμε όλοι καλύτερα πόσο εύκολο είναι να εντάξουμε στην καθημερινή διατροφή μας τη τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας αλλά και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Η πρώτη εκδήλωση με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου και τη διατροφολόγο Καρασούλη Κωνσταντίνα, πραγματοποιείται στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, την Τρίτη 26 Μαΐου, στις 11 το πρωί και απευθύνεται σε γονείς και κηδεμόνες μαθητών του σχολείου.

Η δεύτερη εκδήλωση, πραγματοποιείται την Τετάρτη 27 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι (13:00μμ) στο Makedonia Palace και απευθύνεται στους διατροφολόγους του Νομού Θεσσαλονίκης παρουσία εκ μέρους των διοργανωτών του σεφ και των διατροφολόγων Καρασούλη Κωνσταντίνα και Μιχάλη Χουρδάκη, ενώ την ίδια ημέρα, το απόγευμα στις 7, θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση για τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης με τον Λευτέρη Λαζάρου και τη διατροφολόγο Καρασούλη Κωνσταντίνα.

Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει την Πέμπτη, 28 Μαΐου, στη Χαλκιδική, όπου το τουριστικό κοινό που θα βρεθεί στο Eagles Palace στις 8 το βράδυ θα έχει την ευκαιρία να δει τον Λευτέρη Λαζάρου να μαγειρεύει τσιπούρα και λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας, «μυώντας» μας στον γευστικό κόσμο των μοναδικών αυτών ελληνικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας 2007 – 2013.

Διευθύνσεις Χώρων των Εκδηλώσεων:

· Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, 6ο χλμ. Χαριλάου- Θέρμης, Τ.Κ 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

· Makedonia Palace, Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη 546 40

· Eagles Palace, Ουρανούπολη, Χαλκιδική 630 85 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Κωνσταντίνος Παπανδρέου τηλ. 210 7236217 (#206)
Ε-mail: papandreou@mscommgroup.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.