Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο Αίας Κιλκίς στο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ 3Χ3 στο Λιτόχωρο

Μια πολύ όμορφη και δημιουργική μέρα έζησαν οι μικρές αθλήτριες του τμήματος Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ. Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχαν στο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ 3Χ3 στο Λιτόχωρο την Κυριακή 24/5/2015, με μια αποστολή των 30 αθλητριών, συνοδεία των προπονητών τους αλλά και πολλών γονέων που βρήκαν την ευκαιρία να εκδράμουν με τα παιδιά τους! Στο Τουρνουά συμμετείχαν 11 σωματεία της ΕΣΠΕΜ με 117 ομάδες και συνολικά 350 αθλητές και αθλήτριες. Αναλυτικά συμμετείχαν τα σωματεία : ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ, ΟΛΥΜΠΟΣ , ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ, ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Οι αγώνες έγιναν στο Πάρκο Λιτοχώρου, σ ένα ασφαλές και πανέμορφο περιβάλλον με θέα τις πλαγιές του Ολύμπου. Συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές της αθλητικής εκδήλωσης!

Το τμήμα Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) της ομάδας μας συνεχίζει τη λειτουργία του έως το τέλος Ιουνίου (καιρού επιτρέποντος....) με τα εξής τμήματα:
1.Μικρή Ακαδημία (Α-Β Δημοτικού)

2.Μεγάλη Ακαδημία (Γ-ΣΤ Δημοτικού)

3.Προ-αγωνιστικό Τμήμα Α (Α-Γ Λυκείου και τμήμα ενηλίκων γυναικών)

4.Προ-αγωνιστικό τμήμα Β ( Ε Δημοτικού-Γ Γυμνασίου)

5.Παγκορασίδες (Αγωνιστικό τμήμα)

6.Κορασίδες (Αγωνιστικό τμήμα)

7.Γυναίκες ( Αγωνιστικό τμήμα)

Για πληροφορίες – εγγραφές στα τμήματα, τηλ: 6972680579 κα Ελένη Μουρατίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.