Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Έτρεξαν παντού οι δρομείς του Αίαντα Κιλκίς

Πλέον και με τη βοήθεια του καιρού οι αγώνες δρόμου είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο προσελκύοντας εκατοντάδες κόσμου σε πόλεις όλης της Ελλάδας όπου πραγματοποιούνται διάφορες διοργανώσεις. Η ομάδα των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συνέχισε τις συμμετοχές και τις επιτυχίες για άλλη μια φορά με τις εμφανίσεις των αθλητών του στην Αθήνα και στο Κιλκίς την Κυριακή 3/5.
Στην πρωτεύουσα διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 4ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας όπου χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το Σύνταγμα και έλαβαν μέρος στον Ημιμαραθώνιο, τα 5 και τα 3 χιλιόμετρα. Στην εκκίνηση για τον Ημιμαραθώνιο βρέθηκαν περισσότεροι από 4000 δρομείς και ανάμεσά τους ο Γιάννης Πολυμένης ο οποίος μετά την επιτυχία του την προηγούμενη εβδομάδα στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και τερμάτισε 24ος με χρόνο 1.23.08 με εμφανή την κούραση από τον προ εβδομάδας αγώνα του. Ακόμη στα 5000μ. συμμετείχε ο Παναγιώτης Αβραμίδης ο οποίος κατάφερε να τερματίσει 41ος ανάμεσα σε 4886 δρομείς με 21.37.

Στο Κιλκίς διοργανώθηκε το 3ο Kilkis Trail στον λόφο του Αγίου Γεωργίου προσελκύοντας πολλούς συμπολίτες μας αλλά και σπουδαίους αθλητές του συγκεκριμένου αγωνίσματος. Στην απαιτητική διαδρομή του ημιμαραθωνίου αγωνίστηκε ο Γιώργος Χνιτίδης ο οποίος πέτυχε πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ και τερμάτισε 31ος με 2.45.47. Στα 5χμ. ο Σταύρος Κατσαρώνας τερμάτισε 2ος και ο Κυριάκος Σαχπεκίδης 7ος δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της ομάδας των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς όπου υπεύθυνος προπονητής είναι ο Φίλιππος Μισαηλίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.