Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο Κώστας Πουντζουκίδης σε σεμινάριο προπονητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο (ETU)

Από τις 4/9 έως 7/9 ήμερες Πέμπτη έως Κυριακή πραγματοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό ( ETU ) σεμινάριο προπονητών για τους προπονητές που κοουτσάρουν στο εξωτερικό και στα πρωταθλήματα G1 της Παγκόσμιας ομοσπονδίας wtf. Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κέρκυρας με συμμετοχές προπονητών από όλη την Ευρώπη που έφτασαν τους 160 στον αριθμό.Το περιεχόμενο του σεμιναρίου ήταν οι νέοι κανονισμοί διαιτησίας αλλά και των αγώνων της Παγκόσμιας ομοσπονδίας (WTF) που θα ισχύσουν από το νέο έτος αλλά και για να αποκτήσουν οι προπονητές την απαραίτητη πιστοποίηση-εξουσιοδότηση και να μπορούν να κοουτσάρουν στο εξωτερικό ως διεθνείς προπονητές.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε με τον προπονητή του Συλλόγου Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος από το επίπεδο γνώσεων που αποκτήθηκαν για την σωστή λειτουργία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για την εκμάθηση μικρών  λεπτομερειών που σε τέτοιου επίπεδου αγώνες είναι απαραίτητες για να μην χαθεί ένας σημαντικός αγώνας από λάθη που δεν οφείλονται στον αθλητή αλλά στον κόουτς. Κλείνοντας δήλωσε "'Ολοι μας είμαστε άλλωστε μαθητές πρώτα και μετά δάσκαλοι αφού μόνο μέσα από την συνεχή εκμάθηση και παρακολούθηση των εξελίξεων σε αυτό το δυναμικό άθλημα μπορούμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε ένα καλύτερο κοουτσάρισμα, πιο εποικοδομητικό και αποτελεσματικό προς τους αθλητές μας οδηγώντας τους προς την επιτυχία".

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του Συλλόγου ξεκίνησαν και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά από 15/9/2014 ημέρα Δευτέρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.