Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τσάκωσαν 28χρονη στο Κιλκίς για καταδικαστική απόφαση πολυετούς φυλάκισης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τον εντοπισμό και την σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, συνελήφθη χθες (26-05-2015) στο Κιλκίς μία γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, πολυετούς φυλάκισης.
Ειδικότερα, χθες (26-05-2015) το πρωί στο Κιλκίς, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 ετών και 3 μηνών και χρηματική ποινή 19.200 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και περί όπλων.

Επιπλέον προέκυψε ότι η παραπάνω δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη παραμονή της στη χώρα.

Η συλληφθείσα, με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.