Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Που πήγε ο δήμαρχος Παιονίας το Πάσχα

Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας
Με τον προσήκοντα σεβασμό και με κατάνυξη βίωσαν την Μ. Εβδομάδα του Θείου Δράματος και την Ανάσταση του Κυρίου οι δημότες της Παιονίας.  Ο Δήμαρχος, κ. Γκουντενούδης, παραβρέθηκε τη Μ. Πέμπτη στην Ακολουθία των Παθών στους Ιερούς Ναούς Αγ. Γεωργίου Ευρωπού, Αγ. Αθανασίου Πολυκάστρου και Άξιον Εστί Αξιούπολης. Τη Μ. Παρασκευή παρακολούθησε την Ακολουθία Αποκαθήλωσης στην Ιερά Μονή Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου ενώ αργότερα βρέθηκε στο Ναό της Παναγίας στη Γουμένισσα για την Ακολουθία του Επιταφίου.

Για την Ακολουθία της Αναστάσεως, ο κ. Γκουντενούδης μαζί με πλήθος πιστών βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην έδρα του Δήμου, στο Πολύκαστρο.

Τη ΛαμπροΤρίτη 14 Απριλίου το πρωί, Ο Δήμαρχος Παιονίας βρέθηκε στην Ι.Μ. Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Γρίβα, όπου τελέστηκε Όρθρος, Αρχιερατική θεία Λειτουργία και λιτανεία των ιερών λειψάνων των Νεοφανών Μαρτύρων. 
Θα εκτεθεί σε προσκύνηση τμήμα από την Τιμία Μαρτυρική Κεφαλή του Αγίου Ραφαήλ (από τη δεξιά υπερόφρυο περιοχή), ένα εκ των μαρτυρικών πλευρών της Αγίας Ειρήνης, όπως και τα μονίμως φυλασσόμενα αποτμήματα ιερών λειψάνων των τριών Μαρτύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.