Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Φεστιβάλ Παιδείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 2015

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Γραφείων Σχολικών Συμβούλων, Σχολικών Δραστηριοτήτων, Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Εκπαίδευσης Κιλκίς, ΚΕ.ΣΥ.Π., σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο διάχυσης των αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2014-2015 (Αγωγής Υγείας – Περιβαλλοντικής Αγωγής – Πολιτιστικών Θεμάτων – Αγωγής Σταδιοδρομίας – Δίκτυα Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Κιλκίς) θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Παρουσίασης των δράσεων των ομάδων των σχολείων, με τίτλο «Φεστιβάλ Παιδείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2015» στην πόλη του Κιλκίς, από Τρίτη 05 Μαΐου 2015 έως Τετάρτη 06 Μαΐου 2015, στους χώρους της Λέσχης Αξιωματικών Κιλκίς (71ης Α/Μ Ταξιαρχίας Κιλκίς) και ώρα 09:00 έως 14:00.

Παρακαλούνται οι κ. κ. Διευθυντές - Διευθύντριες όπως ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας – Περιβαλλοντικής Αγωγής – Πολιτιστικών Θεμάτων – Αγωγής Σταδιοδρομίας – Δίκτυα Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Κιλκίς) κατά το τρέχον σχολικό έτος και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Εκδήλωση, να συμπληρώσουν τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής Σχολείου και να την αποστείλουν στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων μέχρι την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 .

Η παρουσίαση του κάθε προγράμματος μπορεί να γίνει είτε με δεκάλεπτη εισήγηση, είτε με δρώμενο, είτε με πόστερ (90χ70). Όσα σχολεία επιθυμούν, μπορούν να διοργανώσουν εκδήλωση παρουσίασης των Προγραμμάτων στο χώρο του σχολείου ή σε άλλο δημόσιο χώρο, αποστέλλοντας πρόσκληση, πρόγραμμα παρουσιάσεων και τα αντίστοιχα παραστατικά.

Eπίσης, παρακαλούνται οι κ. κ. Διευθυντές, Διευθύντριες – κ. κ. Υπεύθυνοι καθηγητές, καθηγήτριες όπως αποστείλλουν τα τελικά αποτελέσματα των Προγραμμάτων – Δικτύων 2014-2015 σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων – ΚΕ.ΣΥ.Π. και Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Κιλκίς αντίστοιχα, μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.

Τα αποτελέσματα πρέπει να περιέχουν τα παρακάτω στοιχεία:

· τον τίτλο του προγράμματος,

· τα ονόματα των συμμετεχόντων μαθητών,

· τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών,

· τα κριτήρια επιλογής του θέματος,

· τους στόχους του προγράμματος,

· μια μικρή θεωρητική εισαγωγή για το θέμα,

· τις δραστηριότητες (περιγραφή – φωτογραφίες), την επεξεργασία των στοιχείων

(δεδομένα ερευνών, πίνακες, γραφήματα, ερωτηματολόγια κ.ά.),

· τα συμπεράσματα του προγράμματος,

· τις πιθανές προτάσεις ή οποιοδήποτε άλλο επιπλέον στοιχείο θεωρούν σημαντικό οι ομάδες.

Επίσης, πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από σύντομη Έκθεση Αξιολόγησης και Βεβαίωση ολοκλήρωσης ή μη του προγράμματος - Δικτύου από το κ. κ. Διευθυντή - Διευθύντρια του σχολείου συμφώνα με το Σχέδιο Υποβολής Προγράμματος που είχε υποβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.