Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo WTF ανδρών/γυναικών στην Χαλκίδα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo WTF ανδρών/γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στην Χαλκίδα στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2015. Το πανελλήνιο πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο και είναι η κορυφαία διοργάνωση διότι μέσα από αυτήν απαρτίζεται η εθνική ομάδα προκειμένου να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WTF που θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 300 περίπου αθλητές-τριες με ηλικίες από 1998 και κάτω. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και οι αναμετρήσεις έως και 6 φορές σε αρκετές κατηγορίες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 4 τεραίν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo, video replay και τους νέους κανονισμούς διαιτησίας που εφαρμόζονται πλέον σε όλο τον κόσμο.

Επίσης η κίτρινη κάρτα, που χρησιμοποιείται για τους προπονητές, σε μεγάλες παραβάσεις έχει έως και αποκλεισμό ανεξαρτήτου σκορ. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες για το ολυμπιακό ταεκβοντό και πρέπει να προστατευτεί από τυχόν κακόβουλους παγκοσμίως. Σε αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 4 αθλητές-τριες:

- Την Καίκη Βαλσάμω, έως 53 κιλά, η οποία μετά από 2 δύσκολους αγώνες κατάφερε και κατέκτησε την τρίτη θέση στο βάθρο, χάλκινο μετάλλιο.

Στην οκτάδα μετά από νίκες τους:

- Δικαιοσυνόπουλο Χρήστο, έως 68 κιλά

- Στεφανίδου Ευθυμία, έως 59 κιλά

- Φουλεδάκη Μαρία, έως 73 κιλά

Πρέπει να τονίσουμε ότι το ταεκβοντό κάτω από την παγκόσμια ομπρέλα της WTF και της Ολυμπιάδας είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα και μέσα από τον αγωνιστικό τομέα με διακρίσεις παρέχονται μόρια σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείου Παιδείας.

Η συμμετοχή και η διεκδίκηση είναι σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα με την ηθική ικανοποίηση πάνω από όλα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-τριες του συλλόγου για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.