Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη 
Ο πολιτευτής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης δέχθηκε στο Πολιτικό του Γραφείο πολίτες του νομού και στελέχη του κόμματος και είχαν μια χρήσιμη συζήτηση για θέματα που αφορούν τον τόπο αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.
Ο κ. Καζαντζίδης αντάλλαξε μαζί τους απόψεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο μήνα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες εν πολλοίς δικαιώνουν τις εκτιμήσεις της ΝΔ για τη μεγάλη δοκιμασία που περνά η χώρα.

Ο κ. Σούλης Καζαντζίδης αναχωρεί για Αθήνα την Πέμπτη 5 Μαρτίου όπου θα έχει επαφές με κομματικά στελέχη της ΝΔ. Παράλληλα θα παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξης. Ο κ. Καζαντζίδης θα συμμετέχει και στις εργασίες της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ως αιρετό μέλος της, η οποία συγκαλείται την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Ο πολιτευτής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε σχολεία, μετέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και μοίρασε στους μαθητές μπάλες ποδοσφαίρου.

Επίσης, παρέστη στην ετήσια συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ‘’Άγιος Τρύφων’’, ο Πρόεδρος του οποίου Αστέριος Τάτσης, βράβευσε τον κ. Καζαντζίδη για τη συνεισφορά του στο Σύλλογο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.