Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ημερίδα στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικόκαστρου με θέμα «Σχολείο ανοιχτό στην Κοινωνία"

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς στο Γυμνάσιο Ν. Γυναικόκαστρου Κιλκίς στο πλαίσιο των δράσεων του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Αγωγής Υγείας «Σχολείο ανοιχτό στην Κοινωνία  - Τα καπάκια μας πάνε παντού». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 02 Απριλίου 2015 και ώρες 8.30 – 12.30 μ.μ. στο Γυμνάσιο Ν. Γυναικόκαστρου και δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ημερίδα όλα τα μέλη του Δικτύου.
Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι το παρακάτω:


8.30 - 9.30
Παρουσίαση Εφαρμογής Τηλεμετρίας της αντίστοιχης πλατφόρμας του Φωτοβολταϊκού Συστήματος του σχολείου.
9.30 – 10.00
Βιωματικό παιχνίδι με θέμα ΄΄ Η δύναμη της ομάδας ΄΄ με τη χρήση καπακιών και τη συμμετοχή όλων των μαθητών των δύο σχολείων.
10.00 – 11.00
Διάλεξη μέσω τηλεδιάσκεψης με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και θέμα ΄΄ Η Διατροφή των Εφήβων ΄΄
11.00 – 11.15
Παράδοση - Παραλαβή Αναπηρικού Αμαξιδίου στη Τράπεζα Αναπηρικών Αμαξιδίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Κιλκίς από δωρεά ιδιώτη.
11.15 – 11.30
Παρουσίαση Δράσης για τα Καπάκια από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς
11.30 -12.30
Παρουσίαση έργων ζωγραφικής και τραγουδιού από τους μαθητές του Γυμνασίου Νέου Γυναικοκάστρου και Δωρεά ενός έργου στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι η αλληλεπίδραση των μελών και των ομάδων που έχουν συσταθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του εν λόγω δικτύου, αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας των παιδαγωγικών μας στόχων. 

Η ευαισθησία και η αγάπη για τον συνάνθρωπο έδωσε τη δυνατότητα αξιοποίησης υλικών και μέσων που σε άλλη περίπτωση θα αποτελούσε αδιάφορη αναφορά. Το «καπάκι» αναζωπύρωσε το αίσθημα για εθελοντισμό και προσφορά. 

Η δωρεά ενός ακόμη αμαξιδίου μας κάνει περήφανους καθώς η Εκπαίδευση απέδειξε τη δύναμη της ψυχής και την αποτελεσματικότητα της συνοχής και της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.