Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Με καρδιά πρωταθλητή η ομάδα παίδων της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες(2000-2001) του Ηλία Ξανθόπουλου επί του Κιλκισιακού σήμερα στην Ευκαρπία με 4-2 και έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς. Νωρίς μόλις στο 7’ το σκορ άνοιξε ο Μπαλάσκας με ωραίο διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 19’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και ενώ προηγήθηκε αναστάτωση από αλλεπάλληλα λάθη και των δύο αντιπάλων. Το ημίχρονο όμως έκλεισε με 2-1 υπέρ του Αλέξανδρου μετά από πολύ όμορφο γκολ του Μαργαριτόπουλου με μονοκόματο σουτ στην κίνηση μετά από πλάγια σέντρα. 

Στην επανάληψη ο δείκτης του σκορ ανέβηκε σε 4-1 από τον Νάνο που σε 5 λέπτά μέσα κατάφερε να επιτύχει 2 τέρματα με σουτ μέσα από την περιοχή και με υπέροχο κτύπημα φάουλ .Το μόνο που κατάφερε ο Κιλκισιακός ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-2 με σουτ έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα δεν συγκρατήθηκε από τον τερματοφύλακα, ο διαιτητής είδε ότι πέρασε την γραμμή από 20 μέτρα μακριά. 

Σημειωτέον, επειδή ο αγώνας δεν είχε επόπτες ανάγκασε τον διαιτητή σε πολλές λανθασμένες υποδείξεις και για τις δύο πλευρές. Στο 65’ ο Κιλκισιακός έχασε πέναλτι που σωστά υποδείχθηκε από τον Μαλάνια.

Με την νίκη αυτή ο Αλέξανδρος είναι επικεφαλής της βαθμολογίας μαζί με το Πολύκαστρο ενώ η νίκη γίνεται σημαντικότερη λόγω του ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του είναι γεννημένοι του 2001 και 2002. 

Στα άλλα σημερινά φιλικά παιχνίδια οι μικροί προτζούνιορς (2007) της Ακαδημίας έχασαν στον Ατέρμονα με 9-4 ενώ οι τζούνιορς (2004) παρέμειναν ακόμη αήττητοι για φέτος και κέρδισαν 15-2 τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας CALCIO.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.