Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον δικό μας Κυριάκο Ζώτο στη σφαιροβολία


Δείτε δηλώσεις του Κυριάκου Ζώτου στην Gnomiwebtv στις 11/01/2014 ΕΔΩ
Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία εφήβων σημειώθηκε στην ημερίδα κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Ζώτος έστειλε τη σφαίρα στα 17,87 μ. και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ που ανήκε στον Νίκο Ποτουρίδη από τις 5 Μαρτίου του 2005 με 17,45 μέτρα.
Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα πίσω από τον Λατιφλάρι, που είχε βολή στα 18,06 μέτρα, ωστόσο η επίδοση του δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς δεν έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Βολή καλύτερη από το οριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, πέτυχε στο ίδιο αγώνισμα η Ελιζαμπέλα Τζένκο με 14,96 μ., όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων, σημείωσε στη σφαιροβολία ο Χρήστος Μουλιστάνος με 18,55.

Στα 60 μ. εμπ. ο Κώστας Δουβαλίδης σε ρυθμό προπόνησης τερμάτισε σε 7,82., μπροστά από τον Κύπριο Τραίκοβιτς (7.90.). Στο μήκος η Εφη Κολοκυθά ήταν νικήτρια με 6,18 μέτρα. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Κώστας Μπανιώτης, που ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία τα 2,25 μ., λίγες μέρες από το 2,28 μ., στην Μόσχα.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου δείχνει σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από τα 2,30 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Γιώργος Τεσσαρομάτης σημείωσε 2,14 μ., επίδοση που είναι δύο εκατοστά κάτω από το ατομικό του ρεκόρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.