Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΓΑΣ Κιλκίς: ΕΛΑΤΕ να γράψουμε όλοι μαζί ξανά την ιστορία!


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Η ομάδα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ αναγνωρίζει την αγάπη και την στήριξη του κόσμου για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, πόσο μάλλον μια περίοδο που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει τις όποιες οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες παρουσιάζονται.
Επί τη ευκαιρία των δύο Ευρωπαϊκών αγώνων για το EHF Challenge Cup - φάση των 16 - που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία και την «φωνή» σας στην προσπάθεια πρόκρισης. 


Αναγνωρίζουμε πως οι αγωνιστικές παραστάσεις δεν είναι όμοιες με αυτές του ένδοξου παρελθόντος μας, αλλά να είστε όλοι σίγουροι πως προσπαθούμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε πάλι την ομάδας μας στη θέση που της αξίζει, εκεί που όλοι μας θέλουμε να την βλέπουμε, την κορυφή! 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το προσωπικό του νέου Δ.Α.Κ Κιλκίς κ. Καλαϊτζίδη Γιώργο και τον Υπεύθυνο Αθλητικών Χώρων του Δήμου Κιλκίς κ. Σερασκέρη Νικόλαο για τον επαγγελματισμό, τον ζήλο, την συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή τους όλα αυτά τα χρόνια καθώς και στην διοργάνωση των πρόσφατων ευρωπαϊκών αγώνων. 

Αναμφισβήτητα η βοήθειά τους ήταν και θα είναι πολύτιμη και σημαντική και ευελπιστούμε πως παρόμοιοι φορείς της πόλης μας θα σταθούν δίπλα μας στο μέλλον. ΕΛΑΤΕ να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές, 

ΕΛΑΤΕ να γράψουμε όλοι μαζί ξανά την ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου