Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Νέα μαγειρεία στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Μετά την επιτυχή μετεγκατάσταση των χειρουργείων στην νέα χειρουργική πτέρυγα του Νοσοκομείου μας σειρά έχουν τώρα τα μαγειρεία. Εδώ και μια δεκαετία περίπου το Νοσοκομείο μας, λόγω έλλειψης της αντίστοιχης μηχανολογικής υποδομής, εκτελεί τις ήδη από έτη συναφθείσες συμβάσεις με εξωτερικό συνεργάτη ( catering) έτσι ώστε να σιτίζει τόσο τους ασθενείς όσο και το εφημερεύον προσωπικό.
Η διοίκηση και το προσωπικό εδώ και αρκετό καιρό ξεκίνησαν μια προσπάθεια με σκοπό, πολύ σύντομα, να ξαναλειτουργήσουν, υπερσύγχρονα πλέον, τα μαγειρεία του Νοσοκομείου. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενοι πόροι – κυρίως από Ευρωπαϊκά προγράμματα- και πλέον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εντός των προσεχών ημερών το Νοσοκομείο μας παραλαμβάνει δεκάδες υπερσύγχρονες συσκευές και εξοπλισμό μαγειρείων ώστε άμεσα να ξεκινήσει η προετοιμασία των γευμάτων από το δικό μας προσωπικό στους πλήρως ανακαινισμένους χώρους μας.

Η ωφέλεια η οποία θα προκύψει τόσο για το Νοσοκομείο μας όσο κυρίως για τους ασθενείς μας θα είναι σημαντική και ουσιαστική καθώς θα εξοικονομηθούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ (εκτιμώνται περί τα 250 με 300 χιλ. ευρώ), θα αυξηθεί η ευελιξία της επιλογής των γευμάτων, θα βελτιωθεί η ποιότητα των παρασκευασμάτων, η αγορά των πρώτων υλών θα γίνεται πλέον από τοπικούς προμηθευτές και επιπλέον θα αξιοποιηθεί πλήρως το δικό μας προσωπικό το οποίο τα τελευταία έτη απασχολείτο σε αλλότριες επικουρικές διαδικασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου