Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Άθλος Κιλκίς στο G1 πρωτάθλημα Tae Kwon Do στη Θεσσαλονίκη

Στις 16-17-18/01/2015 ήμερες Παρασκευή – Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα G1 tae kwon do στο παλατάκι του του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.
Το επίπεδο τέτοιων πρωταθλημάτων είναι ιδιαίτερα υψηλό λόγω της βαθμολόγησης των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο την W.T.F. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη για να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλής τεχνικής και επιπέδου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από πολλές χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα από την Ευρώπη. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν δύο αθλητές που είναι οι παρακάτω.

1.Κυριακίδης Κλεόβουλος στην κατηγορία εφήβων στα κιλά -59 .
2.Τριανταφυλλίδης Αποστόλης στην κατηγορία εφήβων στα κιλά -59.

Και οι δυο αθλητές του Κιλκισιώτικου Σωματείου ΑΘΛΟΣ προσπάθησαν σκληρά να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις που θα τους πλασάρουν σε υψηλή θέση μεταλλίων αλλά το επίπεδο των αγώνων και η εξουθενωτική δίαιτα για να κρατηθούν στην κατηγορία -59 τους οδήγησε στο να μην καταφέρουν να πλασαριστούν στα μετάλλια.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος πάρα το μη θετικό αποτέλεσμα. Σε αγώνες τέτοιου επίπεδου η ήττα δεν είναι αποτέλεσμα που σε στεναχωρεί αλλά σου δίνει εμπειρίες για το μέλλον σου. Ο αρχηγούς ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των παιδιών που είναι ανάλογου του επίπεδου και των εμπειριών τους.

Η πρόεδρος του συλλόγου Καμψιάδου Ελένη δήλωσε "ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του σωματείου μας για την προσπάθεια τους που είναι άξια συγχαρητηρίων".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου