Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Αγαθοπούλου

Μεταξύ 3.00 και 6.00 σήμερα τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι της βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, το σταθμευμένο βουλευτικό αυτοκίνητο έξω από το πατρικό της σπίτι δέχτηκε επίθεση αγνώστου. Ο δράστης έσπασε το τζάμι της πίσω πόρτας και κάρφωσε με κατσαβίδι στην πόρτα του οδηγού ένα σημείωμα που έγραφε με κολάζ: "ο νομός δεν σου ανήκει. Κάνε πίσω".

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου


Από όπου και αν προέρχεται το χθεσινοβραδινό θρασύδειλο χτύπημα στο αυτοκίνητό μου, καθώς και το γελοίο στην ουσία του και κατάπτυστο σημείωμα που με προτρέπει «κάνε πίσω, ο νομός δεν σου ανήκει», δεν μπορεί να φοβίσει, ούτε να εκβιάσει κανέναν. 

Ούτε βέβαια εμένα αλλά πολύ περισσότερο κανέναν συμπολίτη μου που έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή και στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας.

Παρά την αγριότητα που αναδύει το καρφωμένο με κατσαβίδι μήνυμα, ο κόσμος του Κιλκίς δεν εκβιάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άνθρωποί του, τα μέλη, οι βουλευτές και ο Πρόεδρος έρχονται για να ενώσουν και όχι για να διχάσουν τις τοπικές κοινωνίες και τη χώρα ολόκληρη, κάτι που είναι πια κοινώς αποδεκτό και προφανώς τρομάζει κάποιους. Ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο.

Όχι μόνο δεν μας πτοούν οι ενέργειες αυτές, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά τώρα πιο πολύ από ποτέ, με σιγουριά και με χαμόγελο στα πρόσωπα θα δώσουμε τη μάχη μέχρι την ώρα της ανατροπής, από την οποία μας χωρίζουν πια μόνο λίγες μέρες.

Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε λίγες μέρες έρχεται και η Ελπίδα και η Δημοκρατία !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.