Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την επίθεση στο αυτοκίνητο της Αγαθοπούλου

Δήλωση Νομαρχιακής Eπιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Eπιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην συντρόφισσα και υπ. βουλευτή Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, για την άνανδρη και τραμπουκική επίθεση στο αυτοκίνητο της. Χθες βράδυ άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου της Ειρήνης Αγαθοπούλου και άφησαν πίσω τους απειλητικό σημείωμα καρφωμένο με κατσαβίδι που έλεγε «Ο νομός δεν σου ανήκει. Κάνε πίσω».
Ο νομός Κιλκίς, λίγες μόλις μέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25 Ιανουαρίου, ζει και αναβιώνει πρακτικές και νοοτροπίες που θεωρούσαμε όλοι ότι έχουν κλειστεί εδώ και χρόνια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το κλίμα που καλλιεργούσαν πανελλαδικά αλλά και τοπικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και άρθρα επώνυμα και ανώνυμα, που έχουν ξεπεράσει τα όρια του κιτρινισμού και της χυδαιότητας ορμώμενοι από ευκαιριακές και καιροσκοπικές αντιλήψεις, το μόνο που κατάφεραν ήταν να πυροδοτήσουν μεμονωμένα-ευτυχώς- περιστατικά σε βάρος προσώπων που εκφράζουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Το χέρι που κάρφωσε το κατσαβίδι στο αυτοκίνητο της συντρόφισσας, μπορεί να ήταν ένα, αλλά σίγουρα δεκάδες άλλα χέρια και στόματα είναι οι ηθικοί αυτουργοί που με τις δηλώσεις και τα άρθρα τους οδηγούν σε τέτοιους είδους πράξεις.

Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του νομού μας και της χώρας μας μπορούμε να δώσουμε την απάντηση και σε αυτούς που οδήγησαν και σε αυτούς που οδηγήθηκαν σε αυτές τις ενέργειες.

Η απάντηση να φθάσει παντού.
Να σπάσει τους εκβιασμούς.
Να νικήσει την τρομολαγνία.
Ν’ ανοίξει το δρόμο στην ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.