Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Επισκέψεις Γιώργου Φραγγίδη σε οικισμούς του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης συνεχίζει τις επισκέψεις του στους οικισμούς του νομού Κιλκίς συνομιλώντας με τους συμπολίτες και καταγράφοντας τις ανησυχίες τους για τα καθημερινά ζητήματα που τους απασχολούν.
Κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδος, επισκέφθηκε τους οικισμούς των δημοτικών ενοτήτων Χέρσου, Κρουσσών καθώς και Πικρολίμνης. Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου περιόδευσε στην δημοτική ενότητα Γαλλικού καθώς και στην Κρηστώνη. To Σαββατοκύριακο 17/1 και 18/1 ο Γιώργος Φραγγίδης, επισκέφθηκε το δήμο Παιονίας και ειδικότερα τα δημοτικά διαμερίσματα Γουμένισσας και Πολυκάστρου.

Ο Γιώργος Φραγγίδης στις συζητήσεις του με τους πολίτες, τονίζει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αναγκαιότητα την επομένη των εκλογών να συγκροτηθεί αμέσως κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης που θα αναλάβει να σηκώσει το βάρος της Εθνικής Διαπραγμάτευσης για την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση.

Επίσης, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα υπερψήφισης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης, προκειμένου να αποτραπεί πιθανή κατάληψη της τρίτης έδρας του νομού Κιλκίς από τη Χρυσή Αυγή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου