Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μουσική εκδήλωση με τη σύμπραξη της Dilek Koç και της ομάδας κρουστών Κιλκίς «άιΝΤΟς»

Η Dilek Koç (Ντιλέκ Κοτς) το συγκρότημά της και η ομάδα κρουστών Κιλκίς «άιΝΤΟς», μας ταξιδεύουν στα μουσικά αρώματα της Ανατολής, στους ρυθμούς των Βαλκανίων, στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, στα Καφέ Αμάν της Σμύρνης, στα λιμάνια της Mαύρης Θάλασσας, στους οντάδες της Καππαδοκίας παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει να κάνει με την κοινή μουσική παράδοση και με τα κοινά διαχρονικά, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των δύο λαών.
Η μουσική πολιτιστική σύμπραξη πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στο θέατρο Λόφου Κιλκίς, με διοργανωτική ευθύνη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς «Ίριδα» σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς

Η Ντιλέκ Κοτς, έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συνεργασία της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας Πολίτικη Κουζίνα. Συνεργάσθηκε δισκογραφικά, σε συναυλίες και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα του χώρου της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, όπως οι: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γλυκερία, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιώργος Καζαντζής και άλλοι.

Οι μουσικοί του σχήματος, σημαντικοί δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής, διαθέτουν στο ενεργητικό τους πολυάριθμες συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες τόσο σε συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις -εντός και εκτός Ελλάδας- όσο και σε ηχογραφήσεις.

Νίκος Αγγούσης – Κλαρίνο,
Σακης Γιώργου- Ούτι, τραγούδι
Μάκης Μπακλατζής- βιολί, τραγούδι
Θανάσης Κουλεντιανός- Κανονάκι
Δημήτρης Παναγούλιας - Κρουστά
Δημήτρης Σίντος – Λαούτο

Η ομάδα κρουστών Κιλκίς «άιΝΤΟς» δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 1999 με δάσκαλο και εμψυχωτή τον μουσικό κρουστών Λευτέρη Αγγουριδάκη. Αποτελείται από ερασιτέχνες μουσικούς που σκοπός τους είναι η παρουσίαση μουσικών παραστάσεων βασισμένων σε ρυθμούς από όλο τον κόσμο αλλά και σε συνθέσεις για κρουστά που έχουν την προσωπική τους σφραγίδα. 

Το συγκρότημα έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχει συνεργαστεί επίσης με άλλα συγκροτήματα και μουσικούς όπως τα χάλκινα της Γουμένισσας, το Κρουστόφωνο ,την Κρουστωδία, την ομάδα κρουστών του Αιγινίου κ. ά . Τον Ιούνιο του 2005 κυκλοφόρησε το Cd με τίτλο Ντουμ – τεκ. Το 2013 συμμετείχε με την παράσταση «Αζδάρ» στο Διεθνές φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας του Κιλκίς.

Προπώληση εισιτηρίων 5 ευρώ (Σημεία προπώλησης Βιβλιοπωλείο Χ. Ηλιάδη, καφέ Αμπαζούρ, τμήμα Πολιτισμού Δήμου ΚΙλκίς)

Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ στην είσοδο - Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών

Χορηγοί: Βιβλιοπωλείο Χ. Ηλιάδη, Καφέ Αμπαζούρ, Καφέ Va bene, Λογιστικό Γραφείο Σ. Λουπεϊδη, Ξενοδοχείο Ευρυδίκη, Μπουγάτσα ''Σπιτικό'', Σιδηρικά Χρώματα Π. Αβραμίδης, Είδη Υγιεινής Αθανασιαδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.