Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η "Φλόγα Αγάπης" της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, για πρώτη χρονιά φιλοξενείται στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαμίας .

Η πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και οι εθελοντές του Eλληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σάς καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στην υποδοχή της ‘’Φλόγας Αγάπης ‘’ που θα πραγματοποιηθεί μπροστά απο τα γραφεία του περιφερειακού τμήματος μας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 2, την Παρασκευή 5-9-2014 και ώρα 19:00 μ.μ και έπειτα να ακολουθήσετε την λαμπαδηδρομία μέχρι τον τελικό προορισμό της συμβάλλοντας και εσείς από την πλευρά σας σε αυτή τη διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στο νομό μας! Η συμμετοχή σας θα είναι πολύτιμη ώστε η ‘’ Φλόγα Αγάπης ‘’ να φωτίσει στις καρδιές όλων των συμπολιτών μας καλλιεργώντας έτσι, το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας!

Στον χώρο της πλατείας Ειρήνης θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων σε ειδικά περίπτερα από την Τετάρτη 3-9-2014 έως και την ημέρα της λαμπαδηδρομίας με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού πρατηρίου του ΕΕΣ Κιλκίς !

H γιορτή ‘’Αγάπης’’ σηματοδοτεί την έναρξη της με τη τελετή αφής της φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Πλατεία Συντάγματος – Αθηνάς με τη παρουσία προεδρικής φρουράς καθώς και εκπρόσωπων της κυβέρνησης και εκπροσώπων Παγκόσμιων Οργανισμών Αιμοδοσίας. Στην Αθήνα θα παρευρεθεί και ο εκπρόσωπος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας περιφέρειας Κιλκίς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού κ.Ζώτος Θεολόγος συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ.Φραγγίδου Αικατερίνη, ο οποίος θα απευθύνει έναν χαιρετισμό στο Σύνταγμα και θα είναι αυτός που θα παραδώσει τη ‘’Φλόγα Αγάπης’’ στην πρόεδρο του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ στις 5 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.