Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Κώστας Ζώτος ευχαριστεί

Κώστας Ζώτος
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους δημότες του Κιλκίς και ιδιαίτερα τους συνδημότες μου στην δημοτική ενότητα Γαλλικού, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου εκλέγοντας με πρώτο Δημοτικό σύμβουλο στον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη ( ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ ).
Ακόμη όμως να ευχαριστήσω και αυτούς που δεν με ψήφισαν διότι είχαν έναν καλό λόγο συμπαράστασης στο πρόσωπο μου.

Η εμπιστοσύνη αυτή με τιμά και με συγκινεί ιδιαίτερα. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και πάθος για μια εποικοδομητικότερη αντιπολίτευση με γνώμονα ΜΟΝΟ το ΚΑΛΟ του Δήμου μας.

Θέλω επίσης να γνωρίζουν όλοι ότι θα είμαι στο πλευρό τους και θα υπηρετώ τις ΑΞΙΕΣ για ένα Δημιουργικό Δήμο με Διαφάνεια και χρηστή Διοίκηση.

Τέλος να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και Τοπικούς του Συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ , που ξεπέρασαν τον εαυτό τους δίνοντας έναν ΕΝΤΙΜΟ και ΚΑΘΑΡΟ αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.