Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ από το Επιμελητήριο Κιλκίς

Με κύριο στόχο την στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών του το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα στο Νομό μας Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Μικρομεσαίες Τοπικές επιχειρήσεις, αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες, και παρέχει την δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών με σκοπό την ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας.

Προκειμένου το Επιμελητήριο να προχωρήσει στην υλοποίησή του, καλεί τους ενδιαφερόμενους να γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα 23410 24580, 1 (αρμόδιοι κ. Ηλιάδης Γεώργιος και Τσακαλοφίδου Ελένη) ή στο e-mail info@ebekilkis.gr.

Για την ένταξη στο πρόγραμμα απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (παραλαμβάνεται διαδικτυακά).

2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

3. Βεβαίωση εργοδότη ή άλλο σχετικό έγγραφο από το οποίο να αποδεικνύεται ότι εργάζεται ή επιχειρεί.

4. Πρόσφατο Βιογραφικό Σημείωμα.

5. Πρόσφατη φωτογραφία.

6. Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.