Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo ‘η "Τόλμη" Κιλκίς

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Taekwondo της ένωσης Β. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ ΑΡΕΝΑ SPORT στις 12-13-14 Απριλίου 2014. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν παν.παιδ/παν.κορ, παιδ/κορ - εφ/νεαν - ανδρ/γυν. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1053 από 86 συλλόγους σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. με περισσότερες κατηγορίες να έχουν 4-5 αναμετρήσεις με τον τελικό. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες DAE DO με video replay και κανονισμούς διαιτησίας WTF σε πέντε τεραίν. Το επίπεδο ήταν υψηλό και ο ανταγωνισμός σκληρός διότι το πρωτάθλημα αυτό θεωρήθηκε σταθμός ανοίγοντας τις πόρτες από το σπίτι της Ε.ΤΑ.Β.Ε. δημιουργώντας ταυτόχρονα κλιμάκιο προκειμένου να προπονούνται οι διακριθέντες (χρυσά μετάλλια) και όσοι ανήκουν στην Εθνική Ελλάδος. 

Το όνειρο του προέδρου της Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Μανώλη Χρήστου πραγματοποιήθηκε ώστε να έχουν οι αθλητές- τριες του taekwondo το δικό τους χώρο, για προπονήσεις και sparring με έλληνες και ξένους. Η επίσημη ομάδα θα συμμετάσχει σε ανοικτά διεθνή πρωταθλήματα G1 με την απόλυτη ευθύνη της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Σ’ αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η τόλμη’ Κιλκίς με 19 αθλητές-τριες και συγκομιδή να ανέρχεται στα 10 μετάλλια, 3 χρυσά, 4 αργυρά και 3 χάλκινα.

1) Δικαιοσυνόπουλο Χρήστο, στων εφήβων έως 63 κιλά χρυσό μετάλλιο και στων ανδρών αργυρό μετάλλιο. Υπερπροσπάθεια κατέβαλε ο Χρήστος ώστε να αγωνιστεί 9 φορές την ίδια μέρα σε δύο κατηγορίες.

2) Καλφοπούλου Μαρία, κορασίδων έως 41 κιλά, χρυσό μετάλλιο

3) Παπουτσής Αθανάσιος, παν/παίδων έως 41 κιλά, χρυσό μετάλλιο

4) Αναστασιάδης Σεβαστιανός, ανδρών έως 58 κιλά, αργυρό μετάλλιο

5) Μουλιώτα Αθανασία, κορασίδων έως 59 κιλά, αργυρό μετάλλιο

6) Κουτσός Αριστείδης, παίδων έως 37 κιλά, αργυρό μετάλλιο

7) Στεφανίδου Ευθυμία, γυναικών έως 57 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

Αγωνίστηκε επίσης σε δύο κατηγορίες αλλά κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία γυναικών.

8) Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, εφήβων έως 45 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

9) Δαγκλής Στέργιος, παν/παίδων έως 37 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

Στην οκτάδα:

1) Τσόπουλος Δημήτριος, εφήβων έως 73 κιλά

2) Βαφειάδης Αθανάσιος, παίδων έως 65 κιλά

3) Σκαρλάτου Γεωργία, κορασίδων +59 κιλά

4) Αθανασιάδης Μελέτιος, παίδων έως 45 κιλά

5) Κουτσού Δήμητρα, νεανίδων έως 52 κιλά

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την προσπάθειά

τους οι: Κων/δης Κων/νος και Κων/δης Κυριάκος, Παπαδόπουλος Θεόφιλος,

Φουλεδάκη Μαρία, Καίκη Βαλσάμω.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η επάνδρωση πρώτης ομάδας Β. Ελλάδος αλλά και η εμπειρία στον αγωνιστικό τομέα που είναι σημαντική προκειμένου να αναβαθμιστεί η τεχνική κατάρτιση. Η συμμετοχή έχει τον πρώτο λόγο με ή δίχως μετάλλιο. Η φυσική κατάσταση και η σωστή τεχνική, υποστηριζόμενη από καλή ψυχολογία φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για τις διακρίσεις και την προσπάθεια πάνω από όλα σ’ όλους τους αγωνιζομένους και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία και το ευ αγωνίζεσθαι.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.