Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Κακή εμφάνιση του Κιλκισιακού

Μετά από μια κακή εμφάνιση ο Κιλκισιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Έβρο Σουφλίου μέσα στο Κιλκίς. Τα τέρματα για την ομάδα της Θράκης σημείωσαν οι Κατρανίτσας στο 9' με σουτ από τα 35 μέτρα και Αντωνιάδης στο 42' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Ο Κιλκισιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, και αφού δεν ισοφάρισε με τον Αϊβαζίδη στο 10', δεν μπόρεσε στη συνέχεια να δημιουργήσει κάτι θετικό.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται, με τον ΑΟΚ στις 1 Μαρίου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Τριανταφυλλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Τζεβελέκης (42' Λογγινίδης), Αϊβαζίδης (46' Σουλτανίδης), Παντελιάδης, Μπελίτσας (60' Ηλιόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.